Arsenal - Dance! Dance! Dance!

*uitverkocht*

29 augustus 2017

Deuren
19:00
Arsenal - Dance! Dance! Dance!
21:00

Ticket info

*uitverkocht*

VVK € 28
Kassa € 32

JONGERENKORTING -26 jaar
VVK € 25
Kassa € 29

Arsenal - Dance! Dance! Dance!

Dance! Dance! Dance!

Voor de allerlaatste keer begeleidt de Belgische band en vaste waarde in het OLT voor jullie de film: Dance! Dance! Dance!

Is het een concert? Is het een film? Is het een concertfilm? Of een filmconcert? Het is vooral een onbeschrijfelijke ervaring wordt. De liefde van Arsenal voor beeld resulteerde dit jaar in een unieke film die zich afspeelt in Japan. DJ Furu wordt er geconfronteerd met de invoering van een oude verloren gewaande wet uit 1948 die het dansen in Tokio verbiedt. Gevolg: overal in Japan worden discotheken gesloten. Dik tegen de zin van Natsuko, een knappe jonge vrouw die erop uit is om de nacht van 11 maart onvergetelijk te maken. In haar zoektocht kruist ze het pad van Furu, die de laatste platen van zijn carrière draait. Hij is vastbesloten om die avond alleen en in alle sereniteit een einde aan zijn leven te maken. Hendrik Willemyns schreef en produceerde het project in samenwerking met de Japanse regisseur Ken Ochiai. Dance! Dance! Dance! is een indrukwekkend moodboard van de plaat 'Furu' geworden.

"Arsenal zoals je ze nog nooit hebt gezien. Een poëtische symbiose van beelden en muziek." (De Morgen)

“Dance! Dance! Dance! was een zeventig minuten durende roadtrip, met visueel vernuftige, videoclipachtige beelden en vleugjes humor” (Focus Knack)