Brian Setzer's Rockabilly Riot!

UITVERKOCHT

12 juli 2017

Deuren
19:00
Miss Mary Ann & the Ragtime Wranglers
20:30
Brian Setzer's Rockabilly Riot
21:30

Ticket info

Dit concert is uitverkocht.

Concert i.s.m. Live Nation

Brian Setzer's Rockabilly Riot!

Legendarische grondlegger van de rockabilly en Stray Cats-frontman Brian Setzer brengt zijn Rockabilly Riot! om er een uitzinnig feestje van te maken!

Brian Setzer's Rockabilly Riot!

Brian Setzer is natuurlijk één van de grondleggers van de rockabilly met zijn band The Stray Cats. Setzer lukt het intussen al meer dan dertig jaar om deze muziekstijl levend te houden en met succes. Of hij nu met zijn oude bandleden van The Stray Cats speelt of met een groot orkest, zoals met Brian Setzer Orchestra, of met drie andere bandleden van Rockabilly Riot!; het is altijd een groot feest.

Deze levende legende maakte vele live albums, speelde al waanzinnig veel concerten en blies zowel swing als rockabilly nieuw leven in. Hoeveel muzikanten kunnen zoiets zeggen? Dat hij daarvoor beloond werd met drie Grammy’s en een gepersonaliseerde rol in The Simpsons, is dan ook erg begrijpelijk. In het museum van die Hall of Fame staat Brians gitaar naast de trompet van Dizzy Gillespie en de sax van John Coltrane.
Vorig jaar was deze legendarische rock-'n-rollgitarist nog de headliner van Blues Peer, nu staat hij bij ons. Live is dit een ongelofelijke energiebom!

Miss Mary Ann & the Ragtime Wranglers

support

Miss Mary Ann & the Ragtime Wranglers uit Rotterdam brengen stevige rockabilly en country in de traditie van Patsy Cline, Johnny Cash en Wanda Jackson. Vintage fifties muziek met een geweldige party-vibe.