Gratis Vrijdagen: Cream Colored Ponies

03 augustus 2018

Deuren
13:00

Ticket info

Gratis

Je kan geen tickets op voorhand reserveren.

Kom op tijd, want vol is vol.

Gratis Vrijdagen: Cream Colored Ponies

The Cream Colored Ponies staan voor echte jazzcats met een passie voor de swingmuziek uit de jaren '30 en '40! Op hun nostalgische trip door het swingtijdperk brengen ze hulde aan de crooners van weleer -bekend om hun rustige, zachte en vooral natuurlijke stemgeluid-. De mooiste liedjes uit The Great American Songbook helemaal in de stijl van Louis Prima, Louis Armstrong, Nat King Cole, Dean Martin, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald en vele andere meesters uit de swingmuziek, passeren de revue.

Blue Moon, Don’t Fence me in, Cheek to Cheek, Besame Mucho, I’ve got you under my skin, We’ll meet again,…

T’aint what you do it’s the way that you do it! In een stijlvol vintage-cachet brengen ze swingjazz van de bovenste plank. It don’t mean a thing if it ain’t got that swing!

En dat het zal swingen bewijzen de dansers die voor de gelegenheid de Ponies op het podium omringen. Samen met hun lindy dansmoves en stijl maken ze het vintage plaatje helemaal compleet. En kriebelt het bij jou? Schud dan gerust die dansbenen los!

Roel Ferny (zang en gitaar) / Juno Kerstens (contrabas en zang) / Jeroen Thomas (keys) / Angel Pérez (trompet) / Egon Loosveldt (drums) / Joris Focquaert (dans) / Verdiana Tedeschi (dans)