Ozark Henry

+ Josefien Deloof

26 augustus 2017

Deuren
19:00
Josefien Deloof
20:30
Ozark Henry
21:30

Ticket info

VVK € 28
Kassa € 32

JONGERENKORTING -26 jaar
VVK € 25
Kassa € 29

Ozark Henry

Ozark Henry, een van de mooiste internationale muziekstemmen, is helemaal terug met de prachtige singles A Dream That Never Stops en Where Is The Love. Beide songs staan op zijn achtste plaat Us, die hij samen maakte met producer Tim Bran (London Grammar, Birdy, The Verve).
Piet Goddaer is een intrigerende artiest, die doorheen de jaren zijn kwaliteiten als songschrijver, componist en zanger wist te perfectioneren. Ook zijn werk blijft continu evolueren, van avant-garde elctronica en pop tot klassiek met het Nationaal Orkest van België.

Hij pakte onlangs een uitverkochte Ancienne Belgique helemaal in met zijn betoverend werk. Benieuwd wat hij in het OLT gaat doen!

Josefien Deloof

Support

Met haar wondermooie hese stem zoekt Josefien een eigen weg weg in het muzieklandschap, zwevend tussen pop en soul. De term "singer-songwriter" leek nog nooit zo ontoereikend. Beïnvloed door artiesten als Alice Phoebe Lou, Amy Winehouse en Alabama Shakes tracht ze in haar songs een persoonlijk verhaal te vertellen, dit alles met een groovy sausje erover.

"Haar stem is even breekbaar als krachtig en grijpt je op bepaalde momenten even bij je nekvel." (Studio Brussel)