Rodrigo y Gabriela

*UITVERKOCHT*

13 juli 2017

Deuren
19:00
Kiss & Drive
20:30
Rodrigo y Gabriela
21:30

Ticket info

* UITVERKOCHT *

VVK € 37
Kassa € 41


Concert i.s.m. LiveNation.

Rodrigo y Gabriela

Rodrigo y Gabriela

Het internationaal geroemde, akoestische rockgitaarvirtuozen Rodrigo y Gabriela toeren deze zomer kort door Europa met hun “Tenth Anniversary Tour” n.a.v. het tienjarig bestaan van het wereldwijde doorbraakalbum Rodrigo y Gabriela.

De razendsnelle akoestische gitaarmuziek gecombineerd met ritmisch getokkel en percussie van het Mexicaans duo verspreidt zich als een lopend vuurtje sinds de release van het doorbraakalbum in 2006. Muziekliefhebbers van in Japan tot in Amerika en op menig Europees festival waren al getuige van de adembenemende live shows van Rodrigo y Gabriela.
Voorlopig staat er nog geen rem op hun verdere zegetocht. Getuige de 25 verschillende landen die het duo vorig jaar aandeed, waaronder hun eerste tour doorheen Latijns-Amerika, en de meer dan 1,2 miljoen verkochte albums op de teller.

Op donderdag 13 juli staan Rod & Gab met hun unieke instrumentale mix van jazz, metal en wereldmuziek in het prachtige kader van het OLT Rivierenhof. Het belooft een zwoele zuiderse avond te worden.
De ticketverkoop start nu vrijdag 31 maart om 10:00.

Over de zomerse live data en re-release van het Rodrigo y Gabriela album zegt Rodrigo Sanchez: "We are busy at work on our new record, but looking back at this album, it's good to be reminded of how far we've come in ten years. We’re looking forward to playing those songs this summer.”

Kiss & Drive

De Italiaanse Kiss & Drive is meer dan alleen maar een stem die wordt gedragen door mooie nummers, die tussen pop en folk hangen. Het is ook een fenomeen op het podium. dat energie vrijgeeft afkomstig van een soort burleske wanverhouding. Kiss & Drive is een authentiek, mooi, grappig en boeiend project.