STUFF. + blackwave.

14 augustus 2018

Deuren
19:00

Ticket info

VVK € 22,5 | € 26

VVK € 19,5 | € 23 (-26 jaar)

STUFF. + blackwave.

STUFF.

De jazzcats van STUFF. serveren een geniale ‘future funk’ van hiphop, elektronica en jazz. Twee jaar na hun overweldigende debuut zijn de heren terug met old dreams new planets. Meteen een schot in de roos en daarmee bevestigt de band hun hippe cultstatus. Dankzij hun unieke sound laten ze de hele jazz-impro scene op zijn grondvesten daveren, waarbij ze freewheelend verder blijven sleutelen aan hun eigen muzikale universum.

Live is STUFF. pas echt een bom, een ongezien vet feestje waarbij niemand nog stil kan blijven staan.

blackwave.

Belgische hiphop beleeft tegenwoordig hoogdagen met straffe artiesten als Coely, Roméo Elvis, Woody Smalls en Stikstof. Nieuw in dit rijtje is het Antwerpse duo blackwave. Geïnspireerd door The Roots en Mos Def valt hun diverse sound direct op dankzij de catchy blazers en jazzy vibes. Sinds hun straffe singles Flow en BIG Dreams kan je producer Willem Ardui en rapper Jay Walker niet meer wegdenken uit de Belgische scene. Het schoonste bewijs wordt geleverd met meer dan één miljoen streams voor die laatste track op Spotify. Debuut-EP Mic Check wordt alom bejubeld in de pers en bevestigt hiermee definitief hun revelatiestatus.

Na hun knallende show op Pukkelpop, verkochten de bad boys Trix en Botanique uit. Nu staan ze klaar om ook OLT Rivierenhof helemaal in te pakken.