OLT, de hele zomer lang

Sinds enkele jaren is OLT Rivierenhof uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het festivallandschap. Iedere zomer kun je genieten van meer dan 40 concerten -van rock, roots & blues tot jazz, folk & nederpop- in het unieke Openluchttheater, gelegen in het provinciaal domein Rivierenhof in Deurne (Antwerpen).

De feeërieke omgeving spreekt tot de verbeelding van iedere concertbezoeker en de originaliteit van het amfitheater maakt de concertbeleving compleet en onvergetelijk.
Naast voorstellingen van gerenommeerde nationale en internationale artiesten kan je in onze grote gezellige binnenkoer terecht voor een fris drankje, een lekker hapje van een van de foodtrucks of een lekkere cocktail.
Betalen doe je met jetons die per stuk of in handige kokers te koop zijn aan onze jetonkassa.

Kom met zes en krijg een fles

Aan elke groep vrienden die 6 tickets in voorverkoop of aan de kassa voor hetzelfde concert uit ons zomeraanbod bestelt, geven we een fles cava cadeau! Je kan de avond zelf hiervoor terecht aan de jetonkassa in het Openluchttheater.
Actie is enkel geldig voor tickets die via Arenberg (online, balie of telefonisch) worden aangekocht.

Bereikbaarheid

Het beste vervoermiddel richting OLT blijft de FIETS. Er is een fietsenstalling aan de ingang van het Openluchttheater. Stippel je fietsroute uit met Google Maps en maak er een avontuurlijke uitstap van.

Het OLT is ook goed bereikbaar met het OPENBAAR VERVOER. De dichtstbijzijnde haltes zijn:
• Turnhoutsebaan
• Galifortlei
• Sterckshoflei
• Mestputteke
• Clara Snellings

Wie met de TREIN komt, stapt af in Antwerpen-Berchem. Je kunt er een Blue Bike lenen en zo op een kwartiertje naar het OLT fietsen. Als je in Antwerpen-Centraal afstapt, kan je met openbaar vervoer het park bereiken Let wel, onze concerten zijn meestal te laat gedaan om de laatste trein te halen. Daarom is de trein enkel aangewezen bij namiddagvoorstellingen.

Kom je toch met de AUTO? CARPOOL naar het Openluchttheater! Surf naar eventpool en vind andere bezoekers uit jouw buurt om een wagen te delen. Goedkoop, plezant en ecologisch! Het OLT is bereikbaar via verschillende invalswegen.

Opgelet: vanaf 2 augustus wordt de Ruggeveldlaan enkel richting van de August van de Wielelei naar de Boterlaarbaan. Verkeer komende van de Boterlaarbaan zal omgeleid worden over de Autolei (R11) naar de August van de Wielelei.

PARKEREN

Parking West | Inrijden via de Turnhoutsebaan, net na de brug van de Ring.
Parking Oost | Aan de Parkweg, ingang via Ruggeveldlaan
Parking Schaatsbaan | Over de ingang van het park, tussen de skipiste en het sportcenter
Parkeerplaatsen langsheen de Turnhoutsebaan

Overnachten

Kom je van ver en zoek je een hotel? Dankzij jouw tickets voor het Openluchttheater geniet je van een speciaal tarief in één van de volgende luxehotels:

Kamerprijs in beide hotels: 89€ single /double (incl. ontbijt!)

Je kunt telefonisch of via mail reserveren. Vermeld je OLT klantnummer, met onze complimenten!

Google Maps

Toegankelijkheid

Het Openluchttheater ligt middenin het groendomein Rivierenhof. We doen er alles aan om het terrein voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Helaas kunnen we niet garanderen dat elk stukje (eenvoudig) bereikbaar is voor mensen met een beperking of een rolstoel.

Bovenaan het theater voorzien we een gereserveerde zone voor rolstoelgebruikers. Vraag bij de ticketcontrole assistentie van een medewerker, die je begeleidt naar de voorziene zone.

Heb je tijdens een concertbezoek, op welke manier dan ook, assistentie nodig? Contacteer ons via info@arenbergschouwburg.be. We stellen alles in het werk om je bezoek aan het Openluchttheater zo aangenaam mogelijk te maken.

Veiligheid

We rekenen op het begrip van onze bezoekers en vragen om geen grote rugzakken en tassen mee te nemen naar het Openluchttheater. De mogelijkheid bestaat dat er toegangscontrole van kracht is, waarbij security handtassen of jassen zal controleren.

Goederen die een bedreiging kunnen zijn voor de veiligheid, zoals wapens, vuurwerk, glas en blik, worden niet toegelaten.
Ook honden en eigen dranken zijn niet toegelaten op het festivalterrein. Foto-, audio- en video-opnames zijn verboden.

Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van het personeel.

Openluchttheater aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of verlies van persoonlijke eigendommen.