OLT, de hele zomer lang

Sinds enkele jaren is OLT Rivierenhof uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het festivallandschap. Iedere zomer kun je genieten van meer dan 40 concerten -van rock, roots & blues tot jazz, folk, pop, reggae, hip hop en world- in het unieke openluchttheater, gelegen in het provinciaal domein Rivierenhof in Deurne (Antwerpen).

De feeërieke omgeving spreekt tot de verbeelding van iedere concertbezoeker en de originaliteit van het amfitheater maakt de concertbeleving compleet en onvergetelijk.
Naast voorstellingen van gerenommeerde nationale en internationale artiesten kan je in onze grote gezellige binnenkoer terecht voor een fris drankje, een lekkere cocktail en overheerlijk eten. Van een kleine snack tot een volwaardige maaltijd. Voor ieder wat wils!
Betalen doe je met jetons die per stuk of in handige kokers te koop zijn aan onze jetonkassa. Indien je nog jetons en/of jetonkokers bezit van OLT 2016 en OLT 2017 kan je hier dit jaar ook nog met betalen.

Kom met zes en krijg een fles

Aan elke groep vrienden die 6 tickets in voorverkoop of aan de kassa voor hetzelfde concert uit ons zomeraanbod bestelt, geven we een fles cava cadeau! Je kan de avond zelf hiervoor terecht aan de jetonkassa in OLT Rivierenhof.

Actie is enkel geldig voor tickets die via Arenberg (online, balie of telefonisch) worden aangekocht.

Bereikbaarheid

OLT Rivierenhof ligt middenin het groendomein Rivierenhof. Het beste vervoermiddel richting OLT blijft de FIETS. Er is een fietsenstalling aan de ingang van het OLT Rivierenhof. Of verplaats je snel door Antwerpen en neem de stadsfiets van Velo, er zijn verschillende Velo-stations in de buurt van het park.

OLT is ook goed bereikbaar met het OPENBAAR VERVOER, je kan tram 10 of bus 410, 411, 412 of 33 nemen. Plan jouw route via Google Maps. De dichtstbijzijnde haltes zijn:
  • Venneborg
  • Gallifortlei
  • Lunden

Wie met de TREIN komt, stapt af in Antwerpen-Berchem. Je kunt er een Blue Bike of Velo lenen en zo op een kwartiertje naar het OLT fietsen. Als je in Antwerpen-Centraal afstapt, kan je met openbaar vervoer het park bereiken.
Let wel, onze concerten zijn meestal te laat gedaan om de laatste trein te halen. Daarom is de trein enkel aangewezen bij namiddagvoorstellingen.

Parkeren

Kom je toch met de AUTO? Dan carpool je best, OLT is bereikbaar via verschillende invalswegen.
Voor navigatie geef Turnhoutsebaan 246, 2100 Deurne in.

Parkeerplaatsen zijn echter schaars. Parkeren kan eventueel op de volgende plaatsen:
Parking West (Huiskens) - 100 plaatsen, waarvan 6 voorbehouden voor mindervaliden | Via Cogelsplein.
Parking Zuid | Via Sterckxhoflei - ter hoogte van Kasteel Sterckshof.
Parkeerplaatsen langsheen de Turnhoutsebaan.

Maak het jezelf makkelijk en parkeer je auto snel en gratis op parking van Wijnegem Shopping Center en neem tram 8 of tram 10 richting Astrid. Uitstappen kan aan de haltes Venneborg, Lunden of Gallifortlei.

Google Maps

Toegankelijkheid

OLT Rivierenhof ligt middenin het groendomein Rivierenhof. We doen er alles aan om het terrein voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Helaas kunnen we niet garanderen dat elk stukje (eenvoudig) bereikbaar is voor mensen met een beperking of een rolstoel.

Boven aan het theater voorzien we een gereserveerde zone voor rolstoelgebruikers. Vraag bij de ticketcontrole assistentie aan een medewerker, die je begeleidt naar de voorziene zone.

Heb je tijdens een concertbezoek, op welke manier dan ook, assistentie nodig? Contacteer ons via info@arenbergschouwburg.be. We stellen alles in het werk om je bezoek aan het OLT zo aangenaam mogelijk te maken.

Privacy

Arenberg respecteert jouw privacy en hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens.
Lees hier alvast onze Privacy Policy. Heb je nog vragen, stel ze gerust via privacy@arenbergschouwburg.be.

Als je een concert in het OLT Rivierenhof bijwoont, is het mogelijk dat je op foto's en in video's verschijnt die gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

Veiligheid

We rekenen op het begrip van onze bezoekers en vragen om in functie van de veiligheid geen grote rugzakken en tassen mee te nemen naar het OLT Rivierenhof. De mogelijkheid bestaat dat er toegangscontrole van kracht is, waarbij security handtassen of jassen zal controleren.

Goederen die een bedreiging kunnen zijn voor de veiligheid, zoals wapens, vuurwerk, glas en blik, worden niet toegelaten.
Ook honden en eigen dranken zijn niet toegelaten op het festivalterrein. Foto-, audio- en video-opnames zijn verboden.

Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van het personeel.

OLT Rivierenhof aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of verlies van persoonlijke eigendommen.

Smeer jezelf steeds goed in met zonnecrème bij hevige zon. Bij warm weer zijn er veel muggen in het Rivierenhof. Jezelf beschermen met muggenspray is dan geen overbodige luxe.

Roken

Rokers raden wij sowieso aan om hun sigaretten in te ruilen voor gratis gezonde parklucht.
Indien ze toch graag een sigaret willen opsteken, verzoeken we hen om rekening te houden met de andere bezoekers en de gratis pocket asbakjes te gebruiken. Hiermee willen we het zwerfvuil van sigarettenpeuken tegengaan. De pocket asbakjes zijn geurloos, herbruikbaar en gratis te verkrijgen aan onze bar en jetonkassa. (i.s.m. Mooimakers).