CPeX

+ TUNDRA *UITVERKOCHT*

03 september 2017

Deuren
19:00
Tundra
20:30
CPeX
21:30

Ticket info

* UITVERKOCHT *

VVK € 20
Kassa € 24

JONGERENKORTING -26 jaar
VVK € 17
Kassa € 21

CPeX

CPeX in het Rivierenhof is een terugkeer naar de roots. De legende wil immers dat Clement in dit park werd verwekt na een kampioenviering van de RAFC. Dat zou zijn gebeurd in de tribune van het openluchttheater, rechts bovenaan. Kort daarop vertrokken de jonge geliefden en de foetus voor een tijdje naar Congo, en de rest is geschiedenis.

Clement zal op deze historische plek het beste van zichzelf geven: krachtig gezang, met betonijzer doorvlochten gitaarwerk en teksten die elke schuilhoek van de menselijke ziel doorgronden. En dat in de taal der talen: het Antwerps. Dit alles wordt verfraaid met het hormonenophitsende gezang van Aertbelïen Sylvain alsmede zijn aardbevingsaandrijvende baswerk, en om het af te ronden (hoewel die rondingen niet overdreven aanwezig zijn) het verbijsterende drumwerk van de frêle Lady Dave.

Voor één avond zal het OLT het centrum van de beschaving zijn. Olraaait!!!

Tundra

Support

Charlotte Caluwaerts verdiende haar sporen als zangeres van The happy en Rheinzand. Het was echter tijd om de eigen vleugels uit te spreiden. Hiervoor nam ze nam twee producers onder de arm waarmee ze in 2016 Tundra oprichtte.

Haar twee producers zijn Reinhard Vanbergen, de man achter de schermen bij een groot deel van de credibele muziekwereld in ons land , en Jasper Segers, een aanstormend talent die in 2017 afstudeert als producer aan het conservatorium te Gent. Hem ken je misschien ook als gitarist van Soldier’s Heart. Deze twee heren vervoegen haar ook op de planken. Versterkt door Gert Malfliet op drums (Tsar B, Vuurwerk) heeft Tundra een sterke liveband. Ze hebben reeds een aantal shows achter de rug als support voor Tout Va Bien en in de AB in de finale van De Nieuwe Lichting.

My love is de eerste officiële single, en is de voorbode van een EP die je in het najaar mogen verwachten.