DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG

support: ABEL / UITVERKOCHT

21 juni 2018

Deuren
19:00
Abel
20:30
De Jeugd Van Tegenwoordig
21:30

Ticket info

VVK € 23,5 | Kassa € 27

VVK € 20,5 | Kassa € 24 (-26 jaar)

DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG

In 2005 dropte De Jeugd Van Tegenwoordig een bommetje met debuutsingle Watskeburt. Sindsdien is er voorgoed iets veranderd in het muzieklandschap der Lage Landen. Word wizzards Vjeze, Wiwa, Yayo en natuurlijk Bas Bron regen vervolgens de hits non-stop aan elkaar. Hollereer, Sterrenstof, Get Spanish en Manon zijn uitgegroeid tot klassiekers die iedereen luidkeels mee kan zingen.

Het was even stil rond het viertal, maar eindelijk zijn ze helemaal terug met een toepasselijk nieuwe single Gemist. Lekkere beats, juicy rhymes en keihard dansbaar. De hiphopformatie is nooit vies geweest van te stunten. Onlangs dropten ze hun nieuwe track Makkelijk (Voor Ons), waarvoor ze 56 verschillende regisseurs inschakelden, die samen één video vormen.
DJVT knalt #OLT18 op gang en steekt het kot ongetwijfeld in de fik. Let’s go…. Feestje!

support: Abel

De internationaal erkende, multi-getalenteerde Noord-Amsterdamse Abel Van Gijlswijk beter bekend als De Rapchamp. In 2017 brak hij door met de plaat Rapchamp, waarin het leven als jonge BAWLER wordt bezongen. Kenmerkend voor Abel's raps zijn zijn flamboyante houding en taalgebruik.

In de zomer van 2018 komt hij met een tweede plaat, waarvan de eerste single Zomer 18 net uit is.