ELVIS COSTELLO

& The Imposters / Extra Tickets

02 juli 2018

Deuren + start live-uitzending
19:00
België - Japan
20:00
Elvis Costello & The Imposters - start na de match Rode Duivels

Ticket info

Op maandag 2 juli spelen onze Rode Duivels tegen Japan. Uit respect voor Elvis Costello en om het concert in optimale omstandigheden te laten plaatsvinden heeft OLT Rivierenhof besloten om de match van de Duivels uit te zenden op een groot scherm.
Enkel op vertoon van je toegangsticket voor het concert van Elvis Costello kan je de match gratis bijwonen in OLT.

Er zijn enkele tickets vrijgekomen voor deze avond! Bestellen kan nog online!
VVK € 48,5

Coproductie Greenhouse Talent

ELVIS COSTELLO

Door de grote vraag voegen we nog een extra concert toe van de iconische popheld Elvis Costello en zijn The Imposters.

De laatste decennia trad Costello (naast “Napoleon Dynamite”, één van de vele pseudoniemen van Declan Patrick MacManus) in België op samen met The Sugarcanes, The Allen Toussaint Band, Steve Nieve, The Imposters en The Attractions. Vorig jaar gaf hij nog een glorieus soloconcert vol kippenvelmomenten in De Roma, die afgeladen vol zat.

Costello heeft dan ook geen introductie nodig. Hij is al meer dan veertig jaar bezig en heeft zijn sporen ruimschoots verdiend, voornamelijk in de jaren ’80. Hoogtepunten opsommen is dan ook onbegonnen werk. De teller van zijn studioplaten staat momenteel op 32 en beslaat de meest uiteenlopende genres en bondgenootschappen. De meest ontroerende anekdotes uit zijn carrière beschreef hij in zijn autobiografie Unfaithful Music & Disappearing Ink, met bijhorende soundtrack. Tegenwoordig doet hij het wat rustiger aan en voedt hij samen met zangeres Diana Krall hun tweeling op. Niettemin zijn de concerten van Costello steeds energiek en behoorlijk catchy. Maar het is bovenal zijn stem, dat unieke timbre, die straffe uithalen waar hij zijn publiek keer op keer mee raakt.