GRATIS VRIJDAGEN: FLOYD MATTERS

Floyd Matters plays bits & bricks of The Wall and best of Pink Floyd

16 augustus 2019

Deuren
19:00

Ticket info

GRATIS

Kom op tijd, want vol is vol!

GRATIS VRIJDAGEN: FLOYD MATTERS

Floyd MATTERS is niet zomaar een tribute band, laat staan een coverorkest... Het is een muzikaal project van een hele schare ervaren, gerenommeerde en door weer en wind gelouterde muzikanten die de geest en ziel van PINK FLOYD – dat brede scala aan klanken; die enorm gelaagde muziek van Groot-Brittannië's meest progressieve & grensverleggende rockgroep ooit – op een Belgisch podium tot leven wekken. Géén vrijblijvend eerbetoon dus, maar een echte beleving.

Het oeuvre is omvangrijk; de muziek ronduit tijdloos. Maar méér dan ‘gewoon’ een belangwekkende rockgroep geweest te zijn, staat Pink Floyd model voor een tijdperk. Floyd MATTERS beschrijft dan ook 100% accuraat waar deze muzikale operatie voor staat.

Op geheel eigenzinnige wijze zal 40 jaar "The Wall" gevierd worden. Licht effecten en muzikaal spel zullen de voegen van "The Wall" doen groeien maar ook barsten. Een "must see" maar ook een hele aangelegenheid... de moeite waard. Want: "Floyd Matters !"

gitaar & zang - Chris VAN NAUW
zang - Dirk DE SMET
zang - Monique HARCUM
zang - Chantal KASHALA
zang - Nina BABET
drums - Joris PEETERS
toetsen - Marcus SCHEIBMAIE
bas & zang - Karl ZOSEL
gitaar, saxofoon & zang - Henri YLEN

De reeks gratis vrijdagconcerten kwam tot stand met de steun van en in samenwerking met District Deurne, Arenberg en Provincie Antwerpen