HOOVERPHONIC

LAATSTE TICKETS

10 augustus 2019

Deuren
19:00
Umm
20:30
Hooverphonic
21:30

Ticket info

Dit concert is uitverkocht.

VVK € 38,5 | Kassa € 42
Timings zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Coproductie met Greenhouse Talent

HOOVERPHONIC

Badaboum, Hooverphonic is terug en hoe… dankzij een nieuwe plaat én een nieuwe zangeres. Luka Cruysberghs won in 2017 niet alleen The Voice, maar ook het muzikale hart van Alex Callier en zijn compagnon Raymond. Met haar als frontvrouw heeft een van de grootste Belgische bands puur goud in handen. Zij zorgt voor een nieuw stemgeluid, maar met de herkenbare Hooverphonic sound. Dat is alvast te horen op Looking for Stars, een meesterlijke mengeling van triphop, James Bond en funk. Het nieuwe album voegt werkelijk alle moods en stijlen van Hooverphonic samen. De nieuwe single Romantic is alvast een vintage compositie van Alex Callier: schreeuwende noten, rijke tinten, subtiele franjes met een overweldigende sound.

Ze stonden vorige zomer al op verschillende festivals en speelden in december voor een uitverkochte Lotto Arena waar Luka klassiekers als 2 Wicky, Eden, Mad About You, Amalfi, Badaboum helemaal naar haar hand zette. Wij kijken alvast uit naar Hooverphonic in ons OLT, met Luka in een onwaarschijnlijk vocale glansrol.

Umm

Het vijfkoppige UMM betovert met experimenteel afgekruide pop. Basisingrediënten zijn hun kenmerkende laidback grooves, prominente synths en zijdezachte mysterieuze vocals.