HOOVERPHONIC

EXTRA

11 augustus 2019

Deuren
19:00
Pavlove
20:30
Hooverphonic
21:30

Ticket info

VVK € 38,5 | Kassa € 42

Timings zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Coproductie met Greenhouse Talent

HOOVERPHONIC

Badaboum, Hooverphonic is terug en hoe… dankzij een nieuwe plaat én een nieuwe zangeres. Luka Cruysberghs won in 2017 niet alleen The Voice, maar ook het muzikale hart van Alex Callier en zijn compagnon Raymond. Met haar als frontvrouw heeft een van de grootste Belgische bands puur goud in handen. Zij zorgt voor een nieuw stemgeluid, maar met de herkenbare Hooverphonic sound. Dat is alvast te horen op Looking for Stars, een meesterlijke mengeling van triphop, James Bond en funk. Het nieuwe album voegt werkelijk alle moods en stijlen van Hooverphonic samen. De nieuwe single Romantic is alvast een vintage compositie van Alex Callier: schreeuwende noten, rijke tinten, subtiele franjes met een overweldigende sound.

Ze stonden vorige zomer al op verschillende festivals en speelden in december voor een uitverkochte Lotto Arena waar Luka klassiekers als 2 Wicky, Eden, Mad About You, Amalfi, Badaboum helemaal naar haar hand zette. Wij kijken alvast uit naar Hooverphonic in ons OLT, met Luka in een onwaarschijnlijk vocale glansrol.

Pavlove

Pavlove is een psychedelische poprockband uit Gent. Het vijftal rond de half-Iraanse broer en zus Fabian & Reina Rasti betovert met speels contrasterende vocals, inventieve gitaarlijnen en energieke ritmes. Geïnspireerd door 60's muziek uit zowel het Westen als uit Iran, brengen ze een mix van dansbare indie en neo-psychedelische melancholie