OLTCLUB: IKRAAAN + MEYY + Chibi Ichigo

27 maart 2020

DEUREN
19:00

Ticket info

VVK € 12 / KASSA € 15
VVK € 10 / KASSA € 13 (-26 jaar)

Timings zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

OLTCLUB: IKRAAAN + MEYY + Chibi Ichigo

IKRAAAN

Niemand doet wat IKRAAAN doet, met haar hypnotiserende soul trap weet deze Mechelse R&B-belofte haar plek te veroveren in het muziekwereldje. Maar laat je vooral niet afleiden door de zoetgevooisde stem, haar woorden zijn bittere ernst. Over de pijn van het fundamenteel anders zijn, over onderwerpen die normaal gesproken taboe zijn. De 21-jarige gebruikt haar nummers als uitlaatklep. Haar grootste voorbeeld? 2Pac.

MEYY

Genres bestaan niet zozeer voor MEYY. Deze 19-jarige Brusselse zangeres brengt oprechte lo-fi songs met een fragiele sound. De vibe die ze voelt tijdens het componeren bepaalt alles. Het resultaat: instinctieve nummers vol lust, passie, eurofie en pijn. MEYY is een authentieke en beloftevolle artieste. “Maak snel kennis met MEYY, want deze Brusselse dame zou wel eens ‘the next big thing’ kunnen worden.” (Dansende Beren)

CHIBI ICHIGO

Chibi Ichigo heeft nog maar één single, maar wordt toch al goed in de gaten gehouden. Volgens Knack een van de opvallendste rijzende sterren aan het hiphopfirmament, voor Charlie Magazine een van hun favoriete vrouwelijke hiphoppers. Deze twintigjarige Limburgse (met Russiche roots) zingt zowel in het Nederlands als het Russisch en dat zorgt voor een ongelooflijk machtige combo.