INTERGALACTIC LOVERS

SUPPORT: LUWTEN / UITVERKOCHT

23 juni 2018

Deuren
19:00
Luwten
20:30
Intergalactic Lovers
21:30

Ticket info

VVK € 29,5 | Kassa € 33

VVK € 26,5 | Kassa € 30 (-26 jaar)

INTERGALACTIC LOVERS

Pukkelpop plat gespeeld, getourd door Europa en twee overvolle AB’s… Lara en de haren veroveren stilaan de wereld and beyond. Al sinds hun debuut levert Intergalactic Lovers onvervalste indiepopparels af. Waar hun nummers vroeger al eens ritmisch en vrolijk durfden klinken, slaan ze met hun derde album Exhale een nieuwe weg in, een van melancholische postpunk en donkere indierock. Een plaat die gaat over loslaten, depressie en je plaats zoeken in deze wereld. Kortom, hun meest avontuurlijke plaat die bij vlagen doet denken aan PJ Harvey of Karen O.

SUPPORT: LUWTEN

Met LUWTEN geeft Tessa Douwstra zich eindelijk de ruimte die ze nodig heeft. Weg van druk en drukte. Op zoek naar de ultieme plek waar het enkel draait om de noodzaak ’s avonds iets te hebben gecreëerd wat er die ochtend nog niet was.

Het debuutalbum van LUWTEN verschijnt op 13 oktober. Hiervoor werkte Douwstra samen met percussionist en producer Frank Wienk (Binkbeats). Dat het totale maakproces uiteindelijk een periode van ruim twee jaar overspant is terug te vinden in de detailverliefdheid die de plaat kenmerkt. Een uit de verte opdoemend ruisje, een vocoder, een catchy refrein, een uitgesponnen piano-intro en dat alles rondom Douwstra’s kenmerkende stem.