JAN JAAP VAN DER WAL

Schoon - Dernière

01 september 2018

Deuren
19:00
Lukas Lelie
20:30
Jan Jaap Van der Wal
20:50

Ticket info

VVK € 19,5 | Kassa € 23

VVK € 16,5 | Kassa € 20 (-26 jaar)

Coproductie LiveComedy

JAN JAAP VAN DER WAL

Schoon is de tweede show die comedian Jan Jaap van der Wal maakt speciaal voor en in Vlaanderen. De liefde tussen Jan Jaap en z’n tweede thuisland is nog niet bekoeld. Sterker nog, die is dieper geworden.

Vooral nieuwe thuisstad Antwerpen krijgt maar niet genoeg van Jan Jaap. Naast uitverkochte zalen over heel Vlaanderen met deze nieuwe show, mocht hij er al 2 uitverkochte Arenbergtheaters en één propvolle Roma op zijn conto zetten. Daarom breidt hij maar wat graag een uniek verlengstuk aan deze tournee: op 1 september in OLT Rivierenhof in Deurne. Mis deze kans niet om de comedian voor de allerlaatste keer deze sublieme voorstelling te zien brengen.

In Schoon gaat Van der Wal verder in op alles wat mooi is aan Vlaanderen. En pas op: de schoonheid kan ook zitten in de lelijke dingen. De rafelrandjes, en scherpe hoekjes, en uitgewreven vlekken. Ze zijn allemaal SCHOON. Het is maar hoe je er naar kijkt. Met grappen die van absurditeit logica maken en van logica absurditeit, belooft ’t een schone avond te worden. We zien ons in ’t theater.

Pers over Jan Jaaps voorstellingen:

“Superieure standupcomedy van een ervaren rot in het vak” (★★★★)De Standaard over ‘Schoon’

De Englishman in New York van de Vlaamse comedy heeft de stem, de vertelstijl en de gebaren om in een paar zinnen alles en iedereen genadeloos uit te vergroten” Knack Focus over ‘Schoon’

“van der Wal weet persoonlijke anekdotes op te blazen tot groteske, slappe lach opwekkende proporties”
Het Parool

“Jan Jaap van der Wal is een meester in het mixen van ingrediënten”
De Volkskrant