JASPER STEVERLINCK

Support: Myrddin + Imre De Cauter

25 augustus 2018

Deuren
19:00
Myrddin + Imre De Cauter
20:30
Jasper Steverlinck
21:30

Ticket info

VVK € 28,5 | Kassa € 32

VVK € 25,5 | Kassa € 29 (-26 jaar)

JASPER STEVERLINCK

Een stem, een gitaar en een piano. Dat is alles wat Jasper Steverlinck nodigt heeft om je te raken daar waar het een verschil maakt: recht in je hart. Met zijn langverwachte album Night Prayergaat de frontman van Arid nu zijn eigen weg. Het is songwriting in de meest pure, directe vorm. Een rustpunt in een te jachtig leven.

That’s Not How Dreams Are Made en ook de nieuwste single Need Your Love doen het uitstekend in de hitlijsten. Het zijn dan ook songs over het echte leven, met rauwe emoties en herkenbare gevoelens. Live laat Jasper Steverlinck ook alle balast achterwege. Enkel vergezeld door pianist en soulmate Valentijn Elsen zorgt hij voor een ongelooflijk intieme en oprechte avond in OLT Rivierenhof.

Support: Myrddin & Imre De Cauter

In het licht van de beweging die de afgelopen jaren ontstaan is in de flamencoscene, is Myrddin een beetje een excentriek genie. Na samenwerkingen met Jef Neve, Gabriel Rios, Michael Bezverkhny, Wannes Van de Velde, Maya Youssef, Johan Verminnen, Alaín Perez, … en 4 platen met eigen composities, werkt hij momenteel aan een nieuwe solo plaat.

Imre groeide op met flamenco maar hoorde ook de gipsyswing van de familie en klassieke muziek, veel klassieke muziek. Na 12 jaar studeren is ze klaar voor meer en zet ze haar eerste stappen op het podium en in de studio.