LOS LOBOS

UITVERKOCHT

04 augustus 2019

Deuren
19:00
Eriksson Delcroix
20:00
Los Lobos
21:30

Ticket info

VVK € 37,5 | Kassa € 41

Timings zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Coproductie met Greenhouse Talent

LOS LOBOS

LOS LOBOS

De levende legendes van Los Lobos zijn al meer dan 40 jaar de ‘roots rock trots’ uit Los Angeles. Sinds het begin van hun carrière groeide de hechte band van vijf kranige muzikanten uit van Mexicaans balorkest tot een eclectische supergroep. Begin jaren ‘80 brak de band door bij het grote publiek met de Richie Valens cover La Bamba, uit de soundtrack van de gelijknamige film. Nu spelen de Wolven wereldwijd voor volle zalen en zijn zij hét keurmerk geworden voor wie houdt van Tex Mex rootsmuziek. Dankzij het avontuurlijke album Kiko (1992) is Los Lobos uitgegroeid tot een gevestigde waarde. Het album is een waar meesterwerk met indrukwekkende songs, zowel muzikaal als tekstueel.

Los Lobos is straf in ieder genre; van traditionele Mexicaanse muziek & stevige rock'n'roll tot lekkere soul en rauwe americana. Ondertussen hebben ze meer dan twintig platen op hun palmares staan en hebben ze een ongenaakbare live-reputatie opgebouwd. Een ding staat vast; we gaan alvast dansend en zingend de nacht in, want iedereen gaat total loss op de zomerse feelgood van Los Lobos!

ERIKSSON DELCROIX

Eriksson Delcroix verzorgt het voorprogramma van Los Lobos. Met de albums For Ever (2014), Heart Out Of Its Mind (2016) en Magic Marker Love (2017 - met Sun Sun Sun Orchestra) heeft Eriksson Delcroix zich moeiteloos weten te profileren als een countryband waaraan de doorsnee hedendaagse Nashville-act in de verste verte niet kan tippen qua authenticiteit, eigengereidheid én kwaliteit. Op het nieuwe album Riverside Hotel demonstreert Eriksson Delcroix een hernieuwde interpretatie van de oorspronkelijke rootsmuziek uit New Orleans: ongecompliceerde, opgewekte, humoristische en dansbare swamp blues, cajun en country.