Novastar

+ MOONEYE

14 augustus 2019

Deuren
19:00
Mooneye
20:30
Novastar
21:30

Ticket info

VVK € 28,5 | Kassa € 32

VVK € 25,5 | Kassa € 29 (-26 jaar)

Timings zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Novastar

Joost Zweegers verkeert in de vorm van zijn leven. Na een rits uitverkochte clubshows, waaronder een uitverkochte AB, plus een schitterende festivalzomer met als hoogtepunten de mainstage op Rock Werchter, Bospop, Lokerse Feesten en Pukkelpop, kunnen we zonder overdrijven stellen dat Novastar helemaal terug is.

Zijn laatste plaat The Cold Light of Monday wordt beschouwd als zijn beste werk ooit en werd opgenomen in de herfst en winter in Brighton. Die herfstige sfeer hoor je terug in warme songs als Home Is Not Home en Holly en het bloedmooie Cruel Heart.

In een nieuwe bezetting laat Zweegers zien en horen dat de lange pauze verfrissend werkte. Klassiekers als Wrong, Never Back Down en The Best Is Yet To Come hebben live een opvallend heldere en krachtige aanpak meegekregen, en de nieuwe songs worden meteen enthousiast onthaald door het publiek. De shows leverden dan ook enkel superlatieven op in de pers.

Verwacht je dus aan een avond vol prachtige popsongs en beklijvende meezingers van één van de grootste songsmeden uit de Belpopgeschiedenis.

"De ontroerendste der belpoppers is terug met een nieuwe plaat. Pakkende songs? Check. Fluwen melancholie? Yep." - De Morgen

MOONEYE

Tijdloze songs. Warme melodieën. Refreinen die je niet loslaten. Een gouden stem. Ziedaar het zwaarste wapentuig in het uitgebreide arsenaal van Mooneye, nom de plume van Michiel Libberecht, pas 25 maar klaar om met zijn songschrijftalent op zijn minst de Lage Landen te veroveren. Dit jaar nog kroonden ze zich tot winnaar van De Nieuwe Lichting, de talentenwedstrijd van Studio Brussel.