SELAH SUE

support: ESINAM / UITVERKOCHT

08 augustus 2018

Deuren
19:00
Esinam
20:30
Selah Sue
21:30

Ticket info

VVK € 29,5 | Kassa € 33

VVK € 26,5 | € 30 (-26-jaar)

SELAH SUE

2017 was een jaar van vele uitersten voor Selah Sue. Haar eerste langere periode rust na jarenlang intensief touren, maar 2017 werd ook het jaar van de geboorte van haar zoontje. Inspiratie, energie en gemoedsrust zorgden voor een nieuwe boost en goesting om live te gaan spelen. Het werd het ideale moment om ook de live setup te herdenken en al snel voelde Sanne dat een intieme setting perfect past bij wat ze op dit moment live wil brengen: Terug naar de basis. Puurheid.

Ze stond al twee keer in OLT Rivierenhof, als voorprogramma van Gabriel Rios, Jef Neve en Kobe Proesmans in 2008 en in 2009 als support van Colbie Callait. In augustus komt Selah Sue eindelijk terug en brengt ze intieme versies van gekende nummers en gloednieuw werk. We kijken er alvast heel erg naar uit!

support: ESINAM

De Brusselse muzikante Esinam Dogbatse speelt als dwarsfluitiste en percussioniste bij o.a. Témé Tan, Sysmo, Anne Wolf, Marockin’ Brass en Diab Quintet. In haar soloproject zien we haar als een straffe multi-instrumentaliste die vlot aan de slag kan met electronica om een extra gelaagdheid te geven aan haar set. Ze overgiet dit alles met haar warme stem. Verwacht je aan een retro-futuristische en groovende solo performance met fluit, percussie, zang, keyboard & FX. Van bezwerende trance naar opzwepende ritmes met een knipoog naar afrojazz. In december 2017 speelde ze 4 avonden op rij in een uitverkochte AB als voorprogramma van Melanie De Biasio. In september 2018 brengt ze haar allereerste EP uit bij Sdban. Een muzikante uit de lichting van New Wave of Belgian Jazz om in de gaten te houden dus!
In september 2018 brengt Esinam haar allereerste EP uit bij Sdban. Ze stelt die officieel voor in Botanique (Brussel) op 21 september.