STUFF. + Blackwave.

Uitverkocht

14 augustus 2018

Deuren
19:00
Blu Samu
20:00
blackwave.
20:45
STUFF.
22:30

Ticket info

VVK € 22,5 | € 26

VVK € 19,5 | € 23 (-26 jaar)

Dit concert kan je betalen met een cultuurshock. Mail hiervoor naar ticketbalie@arenbergschouwburg.be

STUFF. + Blackwave.

STUFF.

De jazzcats van STUFF. serveren een geniale ‘future funk’ van hiphop, elektronica en jazz. Twee jaar na hun overweldigende debuut zijn de heren terug met old dreams new planets. Meteen een schot in de roos en daarmee bevestigt de band hun hippe cultstatus. Dankzij hun unieke sound laten ze de hele jazz-impro scene op zijn grondvesten daveren, waarbij ze freewheelend verder blijven sleutelen aan hun eigen muzikale universum.

Live is STUFF. pas echt een bom, een ongezien vet feestje waarbij niemand nog stil kan blijven staan.

blackwave.

Belgische hiphop beleeft tegenwoordig hoogdagen met straffe artiesten als Coely, Roméo Elvis, Woody Smalls en Stikstof. Nieuw in dit rijtje is het Antwerpse duo blackwave. Geïnspireerd door The Roots en Mos Def valt hun diverse sound direct op dankzij de catchy blazers en jazzy vibes. Sinds hun straffe singles Flow en BIG Dreams kan je producer Willem Ardui en rapper Jay Walker niet meer wegdenken uit de Belgische scene. Het schoonste bewijs wordt geleverd met meer dan één miljoen streams voor die laatste track op Spotify. Debuut-EP Mic Check wordt alom bejubeld in de pers en bevestigt hiermee definitief hun revelatiestatus.

Na hun knallende show op Pukkelpop, verkochten de bad boys Trix en Botanique uit. Nu staan ze klaar om ook OLT Rivierenhof helemaal in te pakken.

Support: Blu Samu

Op haar 19 jaar begon Blu Samu met muziek maken. Eén stijl heeft ze niet, soms is het hip hop, dan weer soul, andere nummers zijn funky. Met haar muziek brengt Blu Samu haar gedachten en emoties naar voor, zonder enig schroom. Thuisbasis Antwerpen ruilde ze in voor Brussel wanneer hip hop collectief Le 77 haar oppikte. Ze is altijd nieuwsgierig naar het werk van andere artiesten en helemaal down voor collabs met hen.