OLTCLUB: WILLY ORGAN + DOLLY BING BING + DEATHSTAR MACGYVER

21 maart 2020

DEUREN
19:00

Ticket info

VVK € 12 / KASSA € 15
VVK € 10 / KASSA € 13 (-26 jaar)

Timings zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

OLTCLUB: WILLY ORGAN + DOLLY BING BING + DEATHSTAR MACGYVER

WILLY ORGAN

Willy Organ onderneemt een zoektocht naar zijn artistieke identiteit door muziek, dichtkunst, dans en video te doen interageren en correleren. Zijn liveshows zijn telkens uitbundige feesten waarbij antihelden zich verenigen en zich in het beste geval identificeren met de tragiek rond Willy Organ. De relateerbare liedjesteksten zijn vaak intriest en donker, gaan over angst en verlies, maar brengen mensen ook hard aan het lachen. Ondertussen klinkt de muziek eufoor en blijkt zij extreem dansbaar. Deze clash van absurde humor en bittere ernst zorgt soms voor veel verwarring, maar mocht nu, door een of andere speling van het lot, menselijk verdriet omzetten in feestgedruis toch geen kunstvorm blijken, dan is daar niets meer aan te doen.

DOLLY BING BING

Dolly Bing Bing aka Elisabeth Van Dam is een doctor in de Filosofie én softcore performance artist. Stripper Angel, Cybersexual fantasy. Glam alien popstar. Dolly Bing Bing is veel, maar geen enkele omschrijving dekt volledig de lading. Al jaren doet ze haar eigen ding in de underground; echter afgelopen zomer kon je haar aan het werk zien tijdens ArtUnited op Pukkelpop. Zopas verscheen haar debuut-EP ANGELBYTE vol elektronische, futuristische r&b en het liefst wilt ze nu dikke hits scoren. Ze speelt met seksualiteit, gender en feminisme en haar hyper-geladen lichaam stroomt over van libido. The future is now!

DEATHSTART MACGYVER

Deathstar MacGyver werd in 1996 geboren als buitenechtelijke zoon van Ryan Paris. Op 12-jarige leeftijd werd hij tijdens zijn eerste ski-vakantie ontvoerd door Tonetta. Het stockholmsyndroom trad na 2 youtube filmpjes al in werking. Maar in 2019, na een hevig dispuut over analoge versus digitale opname technieken, verliet de jonge MacGyver zijn surrogaat vader. Hij ging, met midi keyboard onder de arm, op zoek naar roem en glorie in Antwerpen: the city of dreams. Antwerpen heeft hij gevonden, nu enkel roem en glorie nog.