WOLFMOTHER

UITVERKOCHT

02 juli 2019

Deuren
19:00
RHEA
20:30
Wolfmother
21:30

Ticket info

VVK € 33,5 | Kassa € 37

Timings zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
Coproductie met Live Nation


WOLFMOTHER

De Australische rockband Wolfmother rond frontman en gitarist Andrew Stockdale knalt in ons OLT! Het wordt een avond vol energetische en psychedelische hard- en stonerrock!

De rockformatie debuteerde in 2005 met een gelijknamig album dat een ware schokgolf doorheen het muzieklandschap veroorzaakte. De iconische plaat waarvan inmiddels anderhalf miljoen exemplaren verkocht zijn, werd door Rolling Stone als één van de beste platen van dat jaar genoemd. Single “Woman” bleek zulke dijk van een schijf te zijn dat de Grammy voor “Best Hard Rock Performance” meer dan verdiend was. Het laatste Wolfmother-album ‘Victorious’ is inmiddels alweer drie jaar oud, maar Stockdale bracht in 2018 nog een tweede soloalbum ‘Slipstream’ uit, waarvan hij met Wolfmother ook nummers speelt. Old school rock ’n roll geïnspireerd door Led Zeppelin en Black Sabbath in het mooiste outdoor theater van het land? Let's rawk op 2 juli!


RHEA

Na een opgemerkte passage in De Nieuwe Lichting en een uitgebreide tournee door Europa stelt RHEA in 2019 z’n debuutplaat Lust For Blood voor. Het resultaat? Een oorverdovend bewijs dat rock ‘n’ roll nog steeds springlevend is.

Met denderende riffs, krachtige songs en een gedeelde passie voor heavy gitaren toont het Belgische vijftal RHEA zich de ideale opwarmer voor Wolfmother in het OLT.