ZIGGY MARLEY

Rebellion Rises Tour

06 augustus 2019

Deuren
19:00
Pikaman & Dhazed
19:00
Ziggy Marley
21:30

Ticket info

VVK € 37,5 | Kassa € 41

Timings zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
Coproductie met Live Nation

ZIGGY MARLEY

Ziggy Marley is al heel lang zoveel meer dan ‘de oudste zoon van’. De zanger, songwriter, muzikant, producer en labeleigenaar heeft zich met zeven soloalbums en niet minder dan acht Grammy Awards weten kwalificeren als onvervalst reggae icoon.

Momenteel toert de Jamaicaan de wereld rond met zijn meest recente langspeler Rebellion Rises (2018), opvolger van de in de hemel geprezen, zelfgetitelde plaat uit 2016 die de Grammy voor ‘Best Reggae Album’ in de wacht sleepte. Met het nieuwe album roept idealist en filantroop Ziggy de mensheid op om zich te verenigen in solidariteit. Samen kunnen we de wereld een betere plek maken. “But we have to do more. We have to take a stand. We have to get more active. No matter what the fake leaders say, we’re going to love one another first.” Deze sterke boodschap weerklinkt in elke noot van elke track.

Pikaman & Dhazed

DJ-duo Pikaman & Dhazed komt de keet opwarmen met een uitstekende selectie dub, roots en reggaesounds. Eerder waren ze al support act voor de Jamaicaanse band Raging Fyah en draaiden ze zinderende zomersetjes op Sfinks Festival.