Omar Souleyman

+ Kel Assouf

01 augustus 2019

Wereldwijd fenomeen Omar Souleyman brengt zijn extreem dansbare mix van dabke en Westerse dans naar het OLT! Het powerrocktrio Kel Assouf warmt die avond het publiek op met hun stoner desert blues rock.

GRATIS VRIJDAGEN: MARBLE SOUNDS + ISBELLS

02 augustus 2019

Met vier langspelers, twee MIA-nominaties, meerdere televisieoptredens en miljoenen YouTube-views is Marble Sounds intussen een gevestigde waarde in de Belgische muziekscene. In 2019 brengt Isbells zijn langverwachte vierde album uit.

GRATIS VRIJDAGEN: DE KETNETBAND

02 augustus 2019

De KetnetBand heeft groot nieuws: de band verwelkomt maar liefst drie nieuwe leden: Michiel De Meyer, Elindo Avastia en Céline Verbeeck. Samen met Giovanni Kemper, Sien Wynants en Maureen Vanherberghen vormen zij de nieuwe KetnetBand en naar goede gewoonte doen ze deze zomer ook het OLT aan...

LOS LOBOS

+ Eriksson Delcroix

04 augustus 2019

Iedereen total loss op de zomerse feelgood van Los Lobos!

ZIGGY MARLEY

Rebellion Rises Tour

06 augustus 2019

Bless the people! Zwoele vibes en Jamaicaanse sferen in het OLT met Ziggy Marley.

JOSE GONZALEZ + THE BONY KING OF NOWHERE

UITVERKOCHT

07 augustus 2019

Twee straffe songschrijvers op ons podium, het wordt ne schone avond.

OMARA PORTUONDO – LAST KISS

from the Buena Vista Social Club

08 augustus 2019

Omara Portuondo is dé vrouwelijke ster van de Buena Vista Social Club. De Cubaanse diva keert voor een allerlaatste keer terug met The Last Kiss om haar geliefde Cubaanse klassiekers te zingen, van Besame Mucho tot Veinte años.

GRATIS VRIJDAGEN: PIETER EMBRECHTS

Wolken

09 augustus 2019

Muziek. Film. Woorden. Pieter Embrechts. En een aantal gewone mensen met een uitzonderlijk verhaal. Dat zijn de ingrediënten van A Street Concert. WOLKEN is het nieuwe Nederlandstalige project van electro-songwriter Rita Zipora en dichter en muzikant Robin Block

GRATIS VRIJDAGEN: JOHAN VERMINNEN

09 augustus 2019

Met bemoedigende woorden van Toon Hermans werd de jonge Verminnen in 1969 laureaat van het tv-gala ‘Ontdek de Ster’ en sindsdien viel het nooit meer stil. . En nu 50 jaar(!) later worden zijn optredens nog altijd heel druk bijgewoond, zowel op zomerse pleinen als in de theaterzalen.

HOOVERPHONIC

Uitverkocht

10 augustus 2019

Badaboum, Hooverphonic is terug en hoe… dankzij een nieuwe plaat én een nieuwe zangeres.

HOOVERPHONIC

EXTRA

11 augustus 2019

Badaboum, Hooverphonic staat 2 keer in het OLT!

Novastar

+ MOONEYE

14 augustus 2019

Verwacht je aan een avond vol prachtige popsongs en beklijvende meezingers van één van de grootste songsmeden uit de Belpop geschiedenis.

DE GRUNGBLAVERS

Festivalitis!

15 augustus 2019

De Grungblavers spelen ook dit jaar weer op de echte Moederkesdag... op 15 augustus dus!

GRATIS VRIJDAGEN: FLOYD MATTERS

Floyd Matters plays bits & bricks of The Wall and best of Pink Floyd

16 augustus 2019

Op geheel eigenzinnige wijze zal 40 jaar "The Wall" gevierd worden. Lichteffecten en muzikaal spel zullen de voegen van "The Wall" doen groeien maar ook barsten. Een "must see" maar ook een hele aangelegenheid... de moeite waard. Want: "Floyd Matters!"

NILS FRAHM

UITVERKOCHT

22 augustus 2019

Hoog bezoek uit Berlijn! De Duitse neoklassieke wonderboy Nils Frahm stond al jaren op onze wishlist en nu komt hij met zijn indrukwekkende liveshow naar ons OLT!

GRATIS VRIJDAGEN: BLOEMEN NOCH KRANSEN

MET SENNE GUNS, THE CALICOS EN ALEX AGNEW

23 augustus 2019

Diep bedroefd maar met grote dankbaarheid geven wij u kennis van “Bloemen noch kransen”, een concertreeks waarin levende muzikanten hun overleden helden eren.

GRATIS VRIJDAGEN: KLASSIEK IN HET PARK

Casco Phil

23 augustus 2019

Met onder andere Mozart, Puccini en Verdi bezorgt Casco Phil je een onvergetelijke zomeravond. Laat je betoveren door de meest gekende aria’s en intermezzi uit de bekendste opera’s van deze muzikale grootmeesters

ALPHA BLONDY AND THE SOLAR SYSTEM

+ BLACKBIRD SOUNDSYSTEM

24 augustus 2019

Alpha Blondy, een van dé grote legendes in de reggae wereld zorgt voor good vibes met zijn 12-koppige band The Solar System!

Bart Peeters

Uitverkocht

27 augustus 2019

Bart Peeters & OLT, schoner wordt de zomer niet! Daarom doen we er nog een extra concert bij!

Bart Peeters

Uitverkocht

28 augustus 2019

De zomer is pas echt compleet wanneer OLT-coryfee en rasentertainer Bart Peeters opnieuw zorgt voor een memorabele avond in zijn OLT.

MELANIE DE BIASIO

UITVERKOCHT

29 augustus 2019

Melanie De Biasio is een eigenzinnige zangeres, een waar fenomeen in de Europese jazz. Een kruising tussen Nina Simone en Sade, met een vleugje The Velvet Underground.

GRATIS VRIJDAGEN: DISCOBAR GALAXIE

SUPPORT: JTOTHEC

30 augustus 2019

De podia waar het Gevaar van de Discobar nog niet mochten passeren zijn intussen schaars geworden. Hoog tijd dus om ook het OLT een keer op zijn kop te zetten! JTOTHEC is met zijn fantastische band klaar om jou en de rest van de wereld van zijn geweldige powerfunk te laten genieten.

ALONG COMES MARY

1958 Exposed - Back to the future

30 augustus 2019

Expo 58… het is alweer meer dan 60 jaar geleden. Mary en haar muzikanten brengen de muziek van toen weer helemaal tot leven in deze fijne muzikale ode aan Expo 58. Op een manier zoals alleen Along Comes Mary dat kan.

JOHN PRINE

Steve Gunn

31 augustus 2019

Na veertien jaar afwezigheid staat John Prine weer op een Belgisch podium!