Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Nieuws

De impact van COVID-19 op #OLT20

Wellicht heb je al opgevangen dat de Nationale Veiligheidsraad besliste om grote evenementen in België tot 31 augustus niet te laten doorgaan. Dat betekent dat de festivalzomer van 2020 niet zal doorgaan. Iets wat ons als muziekliefhebbers heel hard raakt.

Hoe moeilijk deze beslissing ook is, het is de enige juiste. De veiligheid van het publiek, de artiesten, crew en vrijwilligers is de grootste prioriteit. Uiteraard zijn onze gedachten ook bij de collega's van al die prachtige zomerfestivals, die nu meer dan hun zomer verliezen.

Wat de nieuwe maatregelen betekenen voor de zomer van OLT Rivierenhof, is voorlopig nog onduidelijk. We blijven de situatie op de voet volgen. Zodra er meer duidelijkheid is over de geplande concerten in de zomer, krijgen tickethouders een bericht.

Het besef dat OLT er deze zomer misschien niet zal zijn, komt hard aan. Voor iedereen, van fans over artiesten tot de crew. Maar gezondheid en veiligheid staan voorop. Daar hebben we alle begrip voor.

De festivalsector en het livecircuit ondervinden natuurlijk ook de financiële gevolgen van de coronamaatregelen. Daarom worden vanuit de sector specifieke steunmaatregelen gevraagd aan de overheden. OLT Rivierenhof steunt alle initiatieven.

OLT Rivierenhof bedankt iedereen voor het begrip en roept je op om samen de maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad op te volgen. Alleen zo kunnen we binnenkort terug samen dansen, feesten en genieten.

Blijf dus binnen, was je handen, houd afstand, zorg voor jezelf en elkaar. Dokters, verpleegkundigen, zorgverleners,... zijn de helden van vandaag. Zij gaan tot het uiterste voor een betere toekomst. Bedank en steun hen zoveel mogelijk.

Wij kijken alvast uit naar betere dagen.

Take care!

❤ Team OLT Rivierenhof