Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Nieuws

Take Care geannuleerd tot eind augustus

De organisatie van Take Care in OLT Rivierenhof annuleert het festival tot eind augustus. Gisterenavond besliste de Provinciale Crisiscel Antwerpen om alle evenementen in de Stad Antwerpen en de randgemeenten te annuleren. Deze nieuwe coronamaatregel legt Take Care stil, de evenementenreeks die Trix, De Studio, CC Deurne, Cinema Rix en Arenberg/OLT Rivierenhof samen organiseren. Alle activiteiten zijn alvast afgelast tot eind augustus. Het team van Take Care bekijkt of de evenementen nadien weer kunnen opstarten. De ticketbalie van Arenberg zal de komende dagen ticketkopers persoonlijk contacteren.

Na de versoepelingen van de coronamaatregelen in mei beslisten Arenberg/OLT Rivierenhof, Trix, De Studio, Cinema Rix en CC Deurne om de krachten te bundelen. Samen lanceerden de Antwerpse cultuurhuizen Take Care in OLT Rivierenhof. Een stadsbreed festival met onder meer muziek, comedy en theater op het programma. De voorbije drie weken zakten 7600 bezoekers af naar het Rivierenhof in Deurne verspreid over 31 shows.

Tijdens de evenementen golden er strikte coronamaatregelen. Mondmaskers waren verplicht op het hele festivalterrein, bezoekers volgden een aangepaste route en in de tribune zat het publiek verspreid per bubbel. Take Care toonde aan dat evenementen ook met coronamaatregelen een succes konden zijn.

Op slechts enkele weken tijd kreeg het hele festival vorm. Het is dan ook met veel pijn in het hart dat de Antwerpse cultuurhuizen dit gezamenlijke verhaal stilleggen. De organisatie respecteert niettemin de beslissing van de Provinciale Crisiscel Antwerpen en neemt haar verantwoordelijkheid. Tot eind augustus zullen er geen evenementen zijn in OLT Rivierenhof.

Het team van Take Care volgt de situatie verder op en bekijkt of het programma in september weer kan opstarten. In tussentijd zal de ticketbalie van Arenberg alle getroffen ticketkopers persoonlijk contacteren over de ticketafhandeling. Wie een ticket kocht, hoeft zelf geen actie te ondernemen.

Take Care.
Voor je familie, voor je vrienden en voor anderen.