Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Honger of dorst? Bestel en betaal met je gsm via oltrivierenhof.be/order

Over ons

Over OLT Rivierenhof

OLT Rivierenhof

De hele zomer lang

OLT Rivierenhof heeft een bijzondere plek binnen het zomerse concert- en festivallandschap dankzij haar unieke locatie in het groen.Van mid-juni tot en met mid-september kan je genieten van meer dan 40 concerten -van rock, reggae & blues tot pop, hip hop en urban- in het feeërieke openluchttheater van het provinciaal domein Rivierenhof in Antwerpen (Deurne).

De magische plek middenin de natuur spreekt tot de verbeelding van iedere concertbezoeker, bovendien maakt het authentieke amfitheater de concertbeleving compleet en onvergetelijk. Naast voorstellingen van gerenommeerde nationale en internationale artiesten kan je in onze grote gezellige bar terecht voor een fris drankje, een lekkere cocktail en overheerlijk eten. Voor ieder wat wils!

OLTCLUB

Discover Undercover.

OLT Rivierenhof wordt in maart een exclusieve, cosy muziekclub met jong en beloftevol talent op de affiche. Het publiek, slechts 200 personen per avond, staat letterlijk mee op het podium, rond de artiest. Scene-sur-scene ontdek je artiesten die op het punt staan door te breken, gelanceerd zijn of afgelopen jaar hun positie hebben weten te verzekeren.

Met dit nieuw project wil Arenberg - dat OLT Rivierenhof organiseert - podiumkansen geven aan jong en beloftevol talent.