Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
5 Years Rotkat Records feat. Borokov Borokov
Koop tickets

€ 18,5

Basisprijs

OLT Rivierenhof
Facebook event
Tijdschema

18:00 Deuren

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Lees hier de coronamaatregelen voor #OLT21.

5 Years Rotkat Records

Rotkat Records is een project dat een platform biedt aan de Belgische muziekscene. Je vindt er eigenzinnige artiesten als Borokov Borokov, Brik Tu-Tok, Namid & Sondervan, Shy Dog, Claire Chevallier en muziek van het dansgezelschap Voetvolk. Vijf jaar Rotkat, dat betekent feest in 't OLT.

Line-up:

  • Borokov Borokov
  • Brik Tu-Tok
  • Namid & Sondervan

Borokov Borokov

Het paradepaardje van Rotkat Records. Deze drie heren uit Borgerhout leven zich sinds 2004 uit op elektronische muziek. De ene keer met hyperkinetische beats, de andere keer dan weer net iets kalmer. Borokov Borokov staat voor een mengeling van punk, pop, hardcore, acid, lounge en performance art. Telkens met één en hetzelfde doel: dansende mensen en mensen die dansen. Hun nieuwe single Soddisfatto is weer zo'n bommetje én hun eerste niet-Nederlandstalige nummer.

Facebook | InstagramYouTube | Spotify

Brik Tu-Tok

Brik Tu-Tok is het muzikale huzarenstuk van theatermakers Maxim Storms en Linde Carrijn. Studenten aan KASK Gent, makers van gesofisticeerde en sprankelende popsongs, ondergedompeld in een absurdistisch bad. De nieuwe plaat The Giggle Gallery (in een productie van Dijf Sanders) neemt je mee op een surreëele trip naar een obscuur giecheltheater van de 21e eeuw. Excentriek, poëtisch, theatraal, dadaïstisch én cryptisch proberen ze ook op het podium te zijn. Hun nieuwe single Badass is alvast een eerste fraai resultaat.

Facebook | InstagramYouTube | Spotify

Namid & Sondervan

De gelegenheid - een nazomerbar ging seizoensgebonden de herfst in - bracht Namid en Dago Sondervan samen. Een jazz-kwartet en een live-recorder. Het analoge met het digitale. De saxofoons en electronica van Vincent Brijs, de contrabas en de effecten van Fré Madou, de tenorsax van Bart Borremans, de drums van Maarten Moesen en de algorhythm-and-blues van Sonic Pi. Het gaat allemaal de deeltjesversneller in en dan is het wachten op een botsing van atomen. Eén grote, grillige, glooiende improvisatie. Denk aan Weather Report en Frank Deboosere, de Sahara en de toendra. Squarepusher en Pullover, Motown in Oneohtrix Point Neverland, Praxis en de snaartheorie. Marc Moulins Placebo met effect, Sun Ra en Moondag. Uncanny Valley of the Silicon Dolls, Luchtbal in Addis Abeba, man-machine learning, de Titanic-band op Das Boot. Anarchie in Parliament, modale modules, cyber punk funk en future kraut shock.

Facebook | InstagramSpotify