Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Admiral Freebee
Archief
Facebook event

Door de recente coronamaatregelen is dit evenement geannuleerd. De ticketbalie van Arenberg zal de komende dagen ticketkopers persoonlijk contacteren. Meer info vind je op oltrivierenhof.be/takecare.

Admiral Freebee

Verwacht een mens bij Admiral Freebee – de charismatische bard die ons classics schonk als Rags ’n Run en Nothing Else To Do – al snel een partij stemmige akoestische of scheurende elektrische gitaren, dan zal menigeen verrast worden door de nagelnieuwe track die de Admiraal heden op ons los laat want No Ordinary Moments is een filmisch pareltje dat zich onder dompelt in breed uitwaaierende toetsenpartijen. Admiral Freebee is terug. But not as we know him. 

Een vervelende armblessure – de huisarts was formeel: té hard gerockt – dwong Tom Van Laere zijn gitaar tijdelijk aan de wilgen te hangen. Aldus stortte de Admiraal zich op ergonomisch verantwoorde keyboards en allerhande elektronica. Het heeft zijn creatief proces verrijkt zonder dat hij zijn ware aard verloochent: No Ordinary Moments drijft op diepe synths, een droefgeestig drumcomputertje en een verdwaalde pianoriedel waarover Van Laere zingt: ‘Last time I was lonely / I realised everything I see / is temporary’. Ja, het levensbeschouwelijk mijmeren is de Admiraal nog niet verleerd en zijn melancholische stemgeluid is intact. Zo klinkt No Ordinary Moments volledig vertrouwd en toch als nooit tevoren. En dan hebt u de videoclip van Rinus Van de Velde nog niet gezien! Kortom, de perfecte opmaat naar het nieuwe album Don’t Follow Me I’m Lost dat later dit jaar verschijnt – wij kunnen niet wachten.

Admiral Freebee brengt geen voltallige band mee, maar speelt tijdens Take Care samen met Senne Guns.

Website | Facebook | Instagram | Youtube | Spotify

Reeds afgelopen
  • zondag 2 augustus 2020 - 19:00