Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Aili + EMY
Koop tickets

€ 15,5

Basisprijs

OLT Rivierenhof
Facebook event
Tijdschema

18:00 Deuren

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Lees hier de coronamaatregelen voor #OLT21.

Aili

De Belgisch-Japanse Aili werkte het afgelopen lockdownjaar samen met Belgisch producer Transistorcake. Het resultaat is hun debuutsingle Dansu. Ogenschijnlijk moeiteloos worden elementen van Kosmisch Musik, acid, house, electronica, disco en leftfield pop gecombineerd. Het maakt de song tegelijk makkelijk verteerbaar én moeilijk te categoriseren.

Dansu is een hymne aan het wegdansen van de nacht. Relevanter dan ooit nu clubs nog steeds gesloten zijn. Aili's zachtere lyrics over de speelse en strelende synths creëren een hypnotiserende, funky track.

Facebook | Instagram | Spotify

EMY

Amper 21 jaar is de in Parijs geboren Emy Kabore, maar nu al geldt deze Gentse als één van de grootste talenten in Europa. Met haar unieke stem en internationale progressive / neo soul sound is Emy, samen met de band die haar naam draagt, helemaal klaar om de wereld te veroveren!

Weinig artiesten leggen de lat voor zichzelf zo hoog, maar de zoektocht naar de perfécte song en sound loont: in het voorjaar van 2020 betovert de gracieuze debuutsingle Freestyle heel muziekminnend België. Opvolger Inconvenient doet er nog een schep bovenop en bewijst dat eclectisch en aanstekelijk perfect samengaan.

Kuratedby, de mensen achter o.a. Dour Festival en Marsatac, horen en zien dat het goed is en zetten hun schouders mee onder het project. Met hun steun wordt de verovering van Frankrijk ingezet.

Neem het van ons aan, de volgende single wordt out of this world. Die single – en het debuutalbum, wellicht eind dit jaar – verschijnen ook op Mayway Records, het label van andere Belgische rijzende sterren als Meskerem Mees, The Haunted Youth, DIRK., Marble Sounds en Mooneye.

EMY mikt op hart, hoofd en benen en mist zelden. De wereld is gewaarschuwd!

Website | Facebook | Instagram | Spotify