Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
AliA x DTM Funk Lander & Adriaan, ESINAM, Cheri Moya
Archief
Facebook event
Tijdschema

19:00 Deuren
19:30 Cheri Moya
20:30 Esinam
21:30 Lander & Adriaan
22:30 AliA x DTM Funk
23:30 Verwacht einde

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

De bijna gratis vrijdagconcerten worden je aangeboden door district Deurne en cc Deurne. Door de coronamaatregelen moet er dit jaar helaas met betalende reservaties gewerkt worden.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Lees hier de coronamaatregelen voor #OLT21.

ALIA x DTM Funk present: Black Gravity Rhythms

AliA en DTM Funk zijn intussen twee household namen in de Belgische dj-scene. Samen brachten ze vorige maand de eerste Black Gravity Rhythms compilatie uit op San Kofa, het platenlabel van DTM Funk. De eerste bijna gratis vrijdagavond staat dan ook in het teken van deze release. Verwacht een guest van op de compilatie, twee bands waar ze beiden fan van zijn en een ijzerscherpe selectie aan tracks uit alle hoeken van clubland en ver daarbuiten.

Line-up:

  • Lander & Adriaan live
  • ESINAM solo
  • Cheri Moya live

Lander & Adriaan live

Volta-resident en Brussels drummer-kunstenaar Lander Gyselinck (Hihats In Trees / BeraadGeslagen / STUFF.) sloeg de handen in elkaar met Antwerpen's fijnste toetsenist Adriaan Van de Velde (Pomrad / J. Bernard). De optelsom van hun fantasieën brengt je muziek die glanzend, maar rauw is. Een dansachtbaan tussen plezier en pijn. Dit duo doet het zweet terug van de plafonds druipen - remember een 2019 tacky clubavond.

ESINAM solo

De Belgisch-Ghanese multi-instrumentaliste Esinam Dogbatse, a.k.a. ESINAM, mengt haar soulfulle stem met traditionele Afriaanse percussie. Voeg daar nog elektronische invloeden aan toe, gecombineerd met duizelingwekkende melodieën en betoverende fluitimprovisaties. ESINAM onthult zichzelf door het spelen van authentieke muziek vol poëzie, ritmes en melodieën die van haar een unieke stem maken in de hedendaagse jazz-and-beyond scene.

Facebook | Instagram | YouTube | Spotify

Cheri Moya live

Cheri Moya gunt je een blik in de geest van Dean Peeraer. In 2020 bracht hij zijn muziek buiten de muren van zijn slaapkamer, wat leidde tot de release van Cheri Moya en Vol. 2 (Room to dream). Geïnspireerd door alle geluiden van het leven. Hij creëert warme texturen, gebruikt samples, toetsen en zijn MPC. Hij brengt je in een huiselijke trance! Voor deze live set staat Henri Ardui hem bij op trompet en synth.

Facebook | Instagram | Spotify

Met de steun van

 

 

 


Reeds afgelopen
  • vrijdag 2 juli 2021 - 19:00 - 23:00