Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Antwerp Pride Opening Night Martha Da’Ro, Grigri y el Macho Fantastico en meer
Archief
Facebook event
Tijdschema

18:00 Deuren
19:05 Quatsch Collective
20:00 Martha Da'Ro
20:50 Grace
21:45 Grigri y el Macho Fantastico
22:40 SAHЯA
23:30 Verwacht einde

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor dit concert.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Antwerp Pride Opening Night

Op woensdagavond 9 augustus slaan Antwerp Pride en OLT Rivierenhof de handen in elkaar voor de Antwerp Pride Opening Night. Samen met een fijne line-up artiesten trappen we de Antwerp Pride af tijdens een bom van een feest!

Deze wil je niet missen!

Quatsch Collective

Quatsch Collective is een groep queer artiesten uit Antwerpen, ontstaan in de underground scene. “Quatsch” – nonsens – omschrijft deze eclectische groep perfect.

Het collectief bestaat uit vier performers en één DJ – Bust’N Tears. Klaar voor een straffe show van de beklijvende Omega, enigmatische HannaH Stamina, man-candy drag king Jimmy Kidd, campy Miss Ditniet?

Martha Da’Ro

Martha Da’Ro is een multidisciplinaire artieste uit Brussel. Ze startte haar carrière als actrice in de films Black en A Girl from Mogadishu en was te zien in Roomies. Tegelijk maakte ze haar muzikale debuut met hip hop-collectief Soul’Art.
Ondertussen verovert ze podium na podium met haar fragiele en tegelijk gedurfde sound.

Grace

Als een van de jongste kandidaten won Grace Khuabi in 2021 The Voice Vlaanderen. Ze trok haar even terug om haar school én eerste single af te werken. Freedom is nu al een testament van haar talent. Deze zomer toont ze zich aan het grote publiek op de Antwerp Pride Opening Night. Verwacht evenveel energie op en voor het podium!

Grigri y el Macho Fantastico

Al jarenlang maakt hij met z’n band Dez Mona muziek die je recht naar de keel grijpt. In 2016 kroop hij voor het eerst op het podium van de Antwerp Pride en sindsdien is de Antwerpse Gregory Frateur is een vaste Antwerp Pride-waarde. “Ik ben gay en ben er trots op. Antwerpen is een fantastische plek om te leven. Maar ik zie de nood aan de Pride. Zeker omdat er nog steeds plekken op de wereld zijn waar problemen zijn met homoseksualiteit en vooral met het open beleven ervan. We moeten stappen zetten. Elke vorm van ongelijkheid hoort niet thuis in de samenleving. Het is misschien utopisch om te denken dat het ooit allemaal opgelost gaat zijn. Maar dat verandert niets aan het feit dat je erin moet blijven geloven.”

DJ SAHЯA

SAHЯA kroop vijf jaar geleden voor het eerst achter de decks. En met succes! Ze mocht meteen als vaste DJ op tour met IKRAAAN. In 2022 kwam haar grote doorbraak met een rits bookings in binnen- en buitenland én als DJ voor TLC, haar jeugdidolen.

Ondertussen knalde ze je al omver op Tomorrowland, Rock Werchter, Sfinks, Polé Polé, de Gentse Feesten en Pukkelpop.
Verwacht een high-energy set waarop je je zorgen weg kan dansen!

Pay What You Can

Voor de Antwerp Pride Opening Night introduceren we het Pay What You Can-principe. De basisprijs is € 16,5. Wil je Antwerp Pride en mensen steunen die net dat beetje meer moeite hebben om de basisprijs te betalen? Dan ben je vrij om meer te betalen. Voelt € 16,5 aan als een drempel om naar de Opening Night te komen? Dan mag je gerust een lagere ticketprijs betalen!

Website | Facebook | Instagram | YouTube


Reeds afgelopen
  • woensdag 9 augustus 2023 - 18:00 - 23:00