Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Barbara Dex
Archief
Facebook event
Tijdschema

14:00 / Deuren
15:00 / Barbara Dex

Door de recente coronamaatregelen is dit evenement geannuleerd. De ticketbalie van Arenberg zal de komende dagen ticketkopers persoonlijk contacteren. Meer info vind je op oltrivierenhof.be/takecare.

Barbara Dex

Als dochter van een zingende vader dacht Barbara begin jaren '90 niet meteen aan een eigen zangcarrière, toch staat deze Kempense zangeres ondertussen al meer dan 17 jaar aan de Vlaamse top. Barbara onderscheidt zich door haar prachtige stem, maar ook door een verscheidenheid aan muziekstijlen. Dat bewijzen haar zeven albums, met daarop Nederlandstalige parels, gospelnummers en een greep stevige countryrock, steeds gezongen met overtuiging en met veel aandacht voor een goeie song. Barbara voelt zich overal thuis: in het theater, op een festivalpodium, tijdens een sfeerrijk feest. En of het nu met haar eigen band is of als gastzangeres van een klein of groot orkest, Barbara staat er telkens opnieuw, vol overtuiging.

Speciaal voor OLT Rivierenhof brengt Barbara drie klassemuzikanten mee om haar te begeleiden; Didier Deruytter op piano, Peter Verhaegen op contrabas en Jo Mahieu op gitaar. 

Website | Facebook | Twitter 

Reeds afgelopen
  • zondag 2 augustus 2020 - 15:00 - 18:00