Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Belgium's Least Wanted Comedy
Archief
Facebook event

Door de recente coronamaatregelen is dit evenement geannuleerd. De ticketbalie van Arenberg zal de komende dagen ticketkopers persoonlijk contacteren. Meer info vind je op oltrivierenhof.be/takecare.

Het nieuwe comedycollectief Belgium’s Least Wanted neemt het podium van Take Care over. Messcherpe comedy, niet te verlegen om gevoelige topics uit de weg te gaan.

Arbi El Ayachi is je host en brengt Latif Ait Ahmed, Serine Ayari, Soe Nsuki en Kamal Kharmach mee. Muzikale omlijsting door DJ Sahra.

ARBI EL AYACHI / Tegen de stroom in, koppig, nieuwsgierig en hard van leer. Of hij is heel speciaal, of hij leeft op de verkeerde planeet. Vorig jaar ging hij in première met z’n eerste avondvullende show.

SERINE AYARI / De new kid on the scene. Ze zette haar eerste stappen als comedian in 2018 en stond sindsdien al op het podium van de Bourla, opende voor Andrew Schulz in Amsterdam en was één van de New Talents of Gotham Comedy Club in New York.

LATIF AIT AHMED / Vlak na zijn debuut, 12 jaar geleden, won Latif de 123 Comedy Award. Hij blijft graag weg van de Marokkaanse clichés en combineert fijne humor met maatschappijkritiek. Latif is de anti-knuffelmarokkaan die je op het puntje van je stoel krijgt.

SOE NSUKI / Comedian, journaliste, hip hop-girl en meer. Haar positieve vibes werden ondertussen opgepikt door tv-shows zoals ‘Weg zijn wij’ en ‘De Slimste Mens ter Wereld’. In 2018 ging ze in première met Soetopia, haar eerste avondvullende show.

KAMAL KHARMACH / Groot hart, nog grotere mond. In 2019 verkocht hij z’n conference uit met zo’n 20.000 tickets. De uitzending op oudejaarsavond op Canvas werd 800.000 keer bekeken. Van een sterk debuut gesproken.

Credits

Belgium’s Least Wanted is een samenwerking van Comedy Fabrik, ‘Nuff Said en Arenberg.

Reeds afgelopen
  • vrijdag 7 augustus 2020 - 19:00