Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Brian Wilson Good Vibrations Greatest Hits Tour
Uitgesteld naar 2023
OLT Rivierenhof
Facebook event
Tijdschema

19:00 Deuren

Timings zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Dit concert is een coproductie van Live Nation en OLT Rivierenhof.

Brian Wilson

Gezien de huidige coronamaatregelen zal dit concert niet kunnen doorgaan zoals gepland. Daarom wordt dit concert verplaatst naar een later te bepalen datum. Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd van zodra de nieuwe datum gekend is.

Na kille weken van wind, regen en sneeuw komen er eindelijk wat zomerse good vibrations onze richting uit. Brian Wilson kondigt namelijk zijn terugkeer naar ons land aan, in het gezelschap van Beach Boys-broeders Al Jardine en Blondie Chaplin!

Hij is één van de meest gerespecteerde figuren in de populaire muziek en het creatieve brein achter een resem legendarische nummers uit de rockgeschiedenis. Wouldn’t It Be Nice, God Only Knows, I Get AroundDon’t Worry Baby en California Girls zijn slechts enkele nummers van de schijnbaar oneindige reeks tophits die Brian mee geschreven, geproduceerd en live gebracht heeft met zijn familieband The Beach Boys. Of het nu full albums waren of afzonderlijke tracks, of het solo was of in samenwerking met andere artiesten, Brian Wilson is nooit gestopt met het maken van geniale muziek. Zijn uitzonderlijk talent en indrukwekkende carrière werden in de loop der jaren o.a. bekroond met Grammy Awards, een Golden Globe Award en een introductie in de Rock and Roll Hall of Fame.

Website | Facebook | Instagram | YouTube | Spotify