Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Brihang + Typhoon + support: Ikraaan
Uitverkocht Tickets kopen of verkopen via Ticketswap

€ 27,5

Basisprijs

€ 24,5

- 26 jaar

OLT Rivierenhof
Facebook event
Tijdschema

18:00 Deuren

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Lees hier de coronamaatregelen voor #OLT21.

Brihang

Rapper. Beeldhouwer. Poëet. De afgelopen twee jaar bewees Brihang zich als één van de meest interessante stemmen van zijn generatie. De West-Vlaamse woordsmid schakelt moeiteloos tussen genres en kunstvormen. Op zijn debuutalbum zolangmogelijk (2016) filosofeert hij over zijn dagdagelijkse worstelingen op uitgepuurde unieke beats. Het album kon dan ook rekenen op unaniem laaiend enthousiaste recensies.

Op CASCO (2019) bevestigt Brihang alle verwachtingen die deze tweede plaat vooraf gingen en vestigt hij zichzelf definitief als een van de interessantste artiesten in ons land. Zijn album tast de grenzen van het hiphopgenre af en verlegt deze bovendien. Een album vol onzekerheden, twijfels en kleine kantjes. De single Steentje toont alvast hoe aandachtig we met zijn allen luisteren wanneer Brihang ons iets wil vertellen.

Tijdens zijn uitverkochte clubtournee in Vlaanderen hingen we alvast massaal aan zijn lippen. Nu maakt Brihang zich klaar voor de zomerfestivals. We zijn alvast heel content dat hij ook naar OLT komt!

In de pers

Website | Facebook | Instagram | Spotify

Typhoon

Typhoon is terug! Na een aantal jaren van relatieve rust zwelt nu de storm weer aan! Hij is een bijzondere rapper & songwriter. Scherp, filosofisch, gevoelig en hyperintelligent; een man die in zijn hypnotiserende tracks vol overgave het leven en de liefde viert. Zijn laatste album Lobi Da Basi uit 2014 katapulteerde hem naar het hoogste level van de Nederhopscene. Samen met zijn Titanenband speelde hij ieder Nederlands podium keer op keer plat.

Nu is de charmante rapper met de brede lach eindelijk terug… het was het wachten waard. Bijna zes jaar, maar zijn gloednieuwe single Ogen Dicht klinkt alvast als het logische vervolg op Lobi Da Basi. Sterke tekst, slepende drumbeat die explodeert in een massa van geluid. Momenteel werkt hij aan zijn nieuw album dat in juni zal verschijnen… Wij weten alvast dat dit live een bom gaat worden, een absolute must-see!

Website | Facebook | Spotify

+ support: IKRAAAN

Niemand doet wat IKRAAAN doet, met haar hypnotiserende soul trap weet deze Mechelse R&B-belofte haar plek te veroveren in het muziekwereldje. Maar laat je vooral niet afleiden door de zoetgevooisde stem, haar woorden zijn bittere ernst. Over de pijn van het fundamenteel anders zijn, over onderwerpen die normaal gesproken taboe zijn. De zelfverklaarde glitter princess gebruikt haar nummers als uitlaatklep. Haar grootste voorbeeld? 2Pac. 

Facebook | Instagram