Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Brutus
Koop tickets

€ 22,5

Basisprijs

OLT Rivierenhof
Facebook event
Tijdschema

18:00 Deuren

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Ticketverkoop start op vrijdag 11.06 om 11:00.

 

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Lees hier coronamaatregelen voor #OLT21.

Brutus

Powertrio Stefanie Mannaerts (drums, zang), Stijn Vanhoegaerden (gitaar) en Peter Mulders (bas) brachten in 2017 hun debuutalbum Burst uit. Sindsdien veroverde Brutus wereldwijd harten met hun eigen vorm van post-metal en rock.

De tourbus werd hun tweede thuis en dat hoor je op het tweede album Nest (2019). Een ode aan hun thuisfront, want dat tourleven zet een bom onder alle relaties, familie- en vriendschapsbanden. Iets waar de band totaal niet op voorbereid was, maar wel mee moest leren omgaan. Met Nest verkochten ze zalen uit over heel Europe en Amerika en speelden festivals van Hellfest (FR) tot in Mexico City. Van de eerste repetities in 2013 tot de laatste tour in 2019, via de mooie woorden van Lars Ulricht (Metallica) en Ben Koller (Converge) tot op het persoonlijke Deftones festival in San Diego. Voor Brutus ging het allemaal al enorm hard.

Voor het verdoemde jaar 2020 stonden er nog meer mooie dingen op de planning, maar die werden vervangen door de release van het dubbelalbum Live in Ghent, een opname van hun sold-out show in Gent, mei 2019. Een erg pijnlijk, maar ook helend live album, helemaal eigen aan waar Brutus voor staat. Tegelijk dook de band diep in zichzelf als voorbereiding op hun derde studioalbum dat in 2022 het levenslicht zal zien.

Maar first things first. Eerst nog even terug live knallen. Om weer te weten hoe dat voelt. Volgens HUMO, na Pukkelpop 2019, vat dit een liveshow van Brutus ongeveer samen: "... de barbaren laten komen, de hemel openscheuren en met meedogenloze riffs de emotionele spanning tot knappens toe opbouwen".

Deurne, houd je vast aan de takken van de bomen!

Website | Facebook | Instagram | YouTube | Spotify