Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Bryan Ferry
Geannuleerd

€ 56,5

Basisprijs

OLT Rivierenhof
Facebook event
Tijdschema

19:00 Deuren
23:00 (einde)

Het concert van Bryan Ferry op zondag 27.06 wordt geannuleerd en zal niet verplaatst worden. Ticketkopers moeten zelf geen actie ondernemen. Onze ticketbalie stuurt alle informatie over ticketafhandeling door via e-mail.

 

Coproductie Greenhouse Talent

Met veel spijt moeten we melden dat het concert van Bryan Ferry in OLT Rivierenhof op zondag 27.06 geannuleerd wordt en niet verplaatst zal worden. 

We kregen volgend bericht door van het management van Bryan Ferry: "Door de wereldwijde coronamaatregelen en om de veiligheid van alle Bryan Ferry-fans en het Bryan Ferry-team te garanderen namen we de zeer moeilijke beslissing om de tour te cancelen.

We zullen zo snel mogelijk nieuwe tourdata communiceren, wanneer dit weer mogelijk is. Graag willen we jullie bedanken voor alle steun en het geduld tijdens deze moeilijke en onzekere tijden."

Ticketkopers moeten zelf geen actie ondernemen. Onze ticketbalie stuurt alle informatie over ticketafhandeling door via e-mail. Je hoeft dus zelf niet te mailen.
Alle andere OLT Rivierenhof-shows gaan voorlopig door zoals gepland. Meer info vind je hier.

De voormalige frontman van Roxy Music, Bryan Ferry, keert in 2020 terug naar België. Bryan Ferry, de man achter hits als 'More Than This', 'Slave To Love' en 'Let's Stick Together', speelt de grootste hits uit zijn legendarische carrière als soloartiest en als leadzanger van Roxy Music.

Een legendarische persoonlijkheid en een oeuvre om U tegen te zeggen. De carrière van de 74-jarige Ferry begon 48 jaar geleden toen hij met Brian Eno, Phil Manzanera, Andy Mackay, Paul Thompson en Graham Simpson artrockgroep Roxy Music oprichtte. Het zestal scoorde internationale hits met nummers als Love Is The Drug, Avalon, More Than This en de schitterende John Lennon-cover Jealous Guy.

In 1983 nam de band een creatieve pauze, die uiteindelijk maar liefst achttien jaar zou duren, waardoor Ferry zich nog meer kon richten op zijn toch al prominente solowerk. Sinds zijn debuut bij Roxy Music in 1972, wordt Bryan Ferry internationaal geprezen als één van de meest vernieuwende en stijlvolle muzikanten uit de pop- en rockmuziek.

Als soloartiest is Ferry minstens zo succesvol als in zijn beste dagen bij de Britse groep, die volgens Rolling Stone Magazine nog steeds bij de beste bands allertijden hoort. De singer-songwriter uit het noorden van het Verenigd Koninkrijk bracht in totaal vijftien soloplaten uit, waarvan Boys and Girls (1985), met daarop het monumentale Slave To Love. Andere hits die Ferry door de jaren opnam zijn o.a. Kiss and Tell en de meeslepende ballade Don’t Stop The Dance. Zijn laatste wapenfeiten zijn Olympia (2010), The Jazz Age (2012), Avonmore (2014) en Bitter-Sweet (2018).

Website | Facebook | TwitterYouTube | Spotify