Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Bryan Ferry
Uitverkocht Tickets kopen of verkopen via Ticketswap

€ 56,5

Basisprijs

OLT Rivierenhof
Facebook event
Tijdschema

19:00 Deuren

Door de gevolgen van het coronavirus wordt het concert van Bryan Ferry op 28 juni 2020 uitgesteld naar 27 juni 2021.

Ticketkopers worden steeds gecontacteerd door de ticketbalie. Je hoeft zelf dus geen actie te ondernemen.

 

Coproductie Greenhouse Talent

De voormalige frontman van Roxy Music, Bryan Ferry, keert in 2020 terug naar België. Bryan Ferry, de man achter hits als 'More Than This', 'Slave To Love' en 'Let's Stick Together', speelt de grootste hits uit zijn legendarische carrière als soloartiest en als leadzanger van Roxy Music.

Een legendarische persoonlijkheid en een oeuvre om U tegen te zeggen. De carrière van de 74-jarige Ferry begon 48 jaar geleden toen hij met Brian Eno, Phil Manzanera, Andy Mackay, Paul Thompson en Graham Simpson artrockgroep Roxy Music oprichtte. Het zestal scoorde internationale hits met nummers als Love Is The Drug, Avalon, More Than This en de schitterende John Lennon-cover Jealous Guy.

In 1983 nam de band een creatieve pauze, die uiteindelijk maar liefst achttien jaar zou duren, waardoor Ferry zich nog meer kon richten op zijn toch al prominente solowerk. Sinds zijn debuut bij Roxy Music in 1972, wordt Bryan Ferry internationaal geprezen als één van de meest vernieuwende en stijlvolle muzikanten uit de pop- en rockmuziek.

Als soloartiest is Ferry minstens zo succesvol als in zijn beste dagen bij de Britse groep, die volgens Rolling Stone Magazine nog steeds bij de beste bands allertijden hoort. De singer-songwriter uit het noorden van het Verenigd Koninkrijk bracht in totaal vijftien soloplaten uit, waarvan Boys and Girls (1985), met daarop het monumentale Slave To Love. Andere hits die Ferry door de jaren opnam zijn o.a. Kiss and Tell en de meeslepende ballade Don’t Stop The Dance. Zijn laatste wapenfeiten zijn Olympia (2010), The Jazz Age (2012), Avonmore (2014) en Bitter-Sweet (2018).

Website | Facebook | TwitterYouTube | Spotify