Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Honger of dorst? Bestel en betaal met je gsm via oltrivierenhof.be/order

Programma
Caals zingt Hazes Gratis Vrijdagconcerten
Archief
Facebook event
Tijdschema

13:00 Deuren
14:00 Caals zingt Hazes
15:30 Verwacht einde

Kom op tijd, want vol is vol!

Caals zingt Hazes

Artiest zijn is een gave, maar vooral ook een vak waarin veelzijdigheid een troef is. Zoals bij Luc Caals. Dit jaar staat hij 50 jaar op de planken. En achter de micro. En op het scherm. Grapjas in revueshows. Zangstem in musicals. Op tv als Kabouter Smul. Ernstig of grappend in theaterprojecten. Maar boven alles is Luc Caals een zanger.

Deze ‘kleine man met de grote stem’ maakte een tribute aan zijn idool André Hazes. Wie André Hazes zegt, zegt Levenslied. Bloedende zielen. Verscheurende emoties. Maar eerlijk. Herkenbaar. Het repertoire van Hazes lacht en weent en brult. Zalft en ontroert. Huisvrouwen, maar ook stoere binken zijn “een beetje verliefd”. En Hazes is méér dan alleen wat hits en meezingers. Hazes is een fenomeen. Een brok echte levensdrift. Om dit verhaal te vertellen blijkt niemand beter geschikt dan ... Luc Caals!

Met een toporkest. En vooral met dezelfde passie om ongekend diep te gaan in dit zeer emotioneel repertoire. Ontroeren zonder ooit flauw te zijn. Gewoon indruk maken met waarachtigheid.

Op 11 augustus wordt Luc Caals 70, en staat hij 50 jaar op de planken. Dat viert hij met een enorm feest in het OLT en u bent van harte uitgenodigd!

Over de Gratis Vrijdagconcerten

Ze zijn terug! De Gratis Vrijdagconcerten voor jong en oud. Aangeboden door cc Deurne en district Deurne. Je kan gewoon binnenwaaien als vanouds. Kom zeker op tijd, want vol is vol. Check het volledige programma »

Met de steun van

District Deurne en CC Deurne


Reeds afgelopen
  • vrijdag 12 augustus 2022 - 13:00