Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
CASCO PHIL & Isolde Lasoen Bijna gratis vrijdagconcert
Archief
Facebook event
Tijdschema

13:00 Deuren
14:00 CASCO PHIL & Isolde Lasoen
15:30 Verwacht einde

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor dit concert.

De bijna gratis vrijdagconcerten worden je aangeboden door district Deurne en cc Deurne. Wij zijn door de coronamaatregelen helaas genoodzaakt om dit jaar met betalende reservaties te werken.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Lees hier de coronamaatregelen voor #OLT21.

CASCO PHIL & Isolde Lasoen

Voor de zesde keer is CASCO PHIL te gast in OLT Rivierenhof. En deze keer pakken ze uit met een unieke samenwerking: Isolde Lasoen vervoegt de rangen van het kamerorkest. Begeleid door de strijkers van CASCO PHIL brengt Isolde een combinatie van eigen werk in het Frans en Engels, afgewisseld met zorgvuldig uitgekozen covers van klassiekers én minder bekende songs.

Verrassend, fris en helemaal klaar om er een gezellige vrijdagnamiddag van te maken!

CASCO PHIL

CASCO PHIL werd in 2008 Belgische Kamerfilharmonie opgericht en maakte een flitsende start in deSingel in Antwerpen. Sindsdien waren ze te gast in talrijke binnen- en buitenlandse zalen, waaronder het Concertgebouw Amsterdam, BOZAR en het Concertgebouw Brugge. De artistieke leiding en dirigeerstokje zijn in handen van Benjamin Haemhouts. Hij koos ervoor om te werken met een vaste groep van 39 muzikanten, die naargelang het project moeiteloos verkleind of uitgebreid kan worden.

Isolde Lasoen

Isolde Lasoen is al lang niet louter meer enkel bekend als de drumster van DAAN. Door de jaren heen bewees ze een veelzijdige muzikante te zijn die met veel passie en overgave in verschillende bands en projecten stapt, als drummer én als zangeres. In haar soloproject ISOLDE combineert ze drums en leadvocals.

Met de steun van

 


Reeds afgelopen
  • vrijdag 20 augustus 2021 - 13:00 - 16:00