Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Clouseau Tweesprong
Archief
Tijdschema

18:00 Deuren
20:30 Clouseau
22:15 Verwacht einde

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Lees hier de coronamaatregelen voor #OLT21.

Clouseau

Drie jaar na Clouseau Danst is Clouseau helemaal terug, en hoe! Met hun dertiende Nederlandstalige plaat Tweesprong (meteen goed voor goud) en een uitverkochte tournee in Vlaanderen. Deze zomer zit Clouseau niet stil, want Koen en Kris Wauters spelen in de idyllische setting van OLT Rivierenhof. Verwacht je aan een resem hits en natuurlijk ook veel nieuwe songs uit Tweesprong!

Voor het nieuwe album Tweesprong besloten Koen en Kris vol in te zetten op waarachtigheid - alle songs die wat vrijblijvend waren, tekstueel of muzikaal, verdwenen uit de lijst. De ene song is inhoudelijk al wat vlotter verteerbaar dan de andere. Koen en Kris gaan de moeilijkere onderwerpen niet uit de weg, maar gaan er samen doorheen. Eerlijkheid, warmte en soms verkilling, levenslust en soms ook twijfel, diepe vreugde en soms ook bittere ontgoocheling: al die emoties hebben hun plaats op Tweesprong.

Kris schreef samen met zijn kompaan Stefaan Fernande het overgrote deel van de songs op Tweesprong en Koen leverde een paar prachtige teksten, waarvan ééntje op muziek werd gezet door oude vriend Frank Boeijen. Daarnaast heeft ook Jan Leyers een paar fijne songs aangeleverd, samen met Frank Vander linden. Het is ook de eerste keer dat Kris de productie volledig op zich heeft genomen en dat hòòr je - Clouseau heeft zelden een plaat gemaakt die dichter bij henzelf lag dan deze.

Website | Facebook | Twitter | YouTube | Spotify


Reeds afgelopen
  • zondag 5 september 2021 - 18:00 - 23:00
  • zaterdag 4 september 2021 - 18:00 - 23:00