Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Comedy Parade Met Soe Nsuki, Erhan Demirci, Michael Van Peel en Thomas Smith
Archief
Facebook event
Tijdschema

21:00 / MC Soe Nsuki - Erhan Demirci (25') - Michael Van Peel (25')
22:00 / Pauze
22:30 / MC Soe Nsuki - Thomas Smith (45')

De deuren openen om 20:00.

Lees hier de coronamaatregelen voor Take Care.

Comedy Parade

Een old school Comedy Line-Up in OLT Rivierenhof, da’s de Comedy Parade. Elk met een eigen smoel en eigen stijl doen ze ieder hun ding op het podium. Geen wilde concepten, geen ingewikkelde plannen… één podium, één MC en drie straffe comedians. De perfecte line-up om eens goed te lachen.

 Soe Nsuki

Soe Nsuki is de positiviteit zelve en de wereld heeft te weinig Soe's.  Zij is de gastvrouw van de avond en zal het OLT warm maken voor de comedians in deze Comedy Parade.

Pittige dame vol good vibes en je kan niet anders dan gelukkiger buiten wandelen als je haar aan het werk hebt gezien.

Erhan Demirci

Erhan Demirci hoeven we niet meer voor te stellen.  Deze aimabele Limburger is een rasechte gastarbeiderszoon die geen enkel onderwerp schuwt.  Zijn comedy zoekt hij in zijn eigen uittocht van het harde Limburgse dorpsleven naar het nog hardere 'life in the ghetto' van Brussel.  Niet enkel politiek en integratie vormen zijn inspiratie, ook het alledaagse leven van de gemiddelde Belg frappeert hem te meer.  Positieve energie en goed gelachen!  

Thomas Smith

Sociale en spirituele beschouwingen vlotjes gekoppeld aan alledaagse gebeurtenissen en observaties. Luchtige zaken als 2 cavia's, maar evengoed maatschappelijke thema's als hongersnood, mensen met echte problemen en onze voedselketen.  Wervelende energie, relevant, een standpunt, diepgang en top stand up comedy.

Michael Van Peel vervangt Jens Dendoncker

Omwille van medische redenen kan Jens Dendoncker niet spelen vanavond. Hij wordt vervangen door Michael Van Peel.
Van Peel is een cynicus, gevangen in het lichaam van een onverbeterlijke optimist. Mispak je niet. Onder het aaibare uiterlijk van deze krullebol gaat een slecht observatievermogen en een vlijmscherp karakter schuil. Zuivere stand up: ongefilterd, extra vierge en van eerste koude persing. Revolutie!

Reeds afgelopen
  • zondag 23 augustus 2020 - 20:00 - 23:30