Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Comedy Parade Met Soe Nsuki, Erhan Demirci, Jens Dendoncker en Thomas Smith
Afgelast

€ 20

Basisprijs

OLT Rivierenhof
Facebook event
Tijdschema

20:00 / Deuren
21:00 / Deel 1
22:00 / Pauze
22:30 / Deel 2

Door de recente coronamaatregelen is dit evenement geannuleerd. De ticketbalie van Arenberg zal de komende dagen ticketkopers persoonlijk contacteren. Meer info vind je op oltrivierenhof.be/takecare.

Comedy Parade

Een old school Comedy Line-Up in OLT Rivierenhof, da’s de Comedy Parade. Elk met een eigen smoel en eigen stijl doen ze ieder hun ding op het podium. Geen wilde concepten, geen ingewikkelde plannen… één podium, één MC en drie straffe comedians. De perfecte line-up om eens goed te lachen.

 Soe Nsuki

Soe Nsuki is de positiviteit zelve en de wereld heeft te weinig Soe's.  Zij is de gastvrouw van de avond en zal het OLT warm maken voor de comedians in deze Comedy Parade.

Pittige dame vol good vibes en je kan niet anders dan gelukkiger buiten wandelen als je haar aan het werk hebt gezien.

Erhan Demirci

Erhan Demirci hoeven we niet meer voor te stellen.  Deze aimabele Limburger is een rasechte gastarbeiderszoon die geen enkel onderwerp schuwt.  Zijn comedy zoekt hij in zijn eigen uittocht van het harde Limburgse dorpsleven naar het nog hardere 'life in the ghetto' van Brussel.  Niet enkel politiek en integratie vormen zijn inspiratie, ook het alledaagse leven van de gemiddelde Belg frappeert hem te meer.  Positieve energie en goed gelachen!  

Jens Dendoncker

Jens Dendoncker is de publiekslieveling binnen comedy land met een hoge aaibaarheidsfactor en hij staat gekend om zijn ijzersterk spel.  Hij won de belangrijkste comedy wedstrijden in België en Nederland en zijn eerste solo voorstelling Bang van Dendoncker speelde hij 150 keer voor grotendeels uitverkochte zalen.  Ondertussen werkt Jens aan een nieuwe comedy show en in het OLT mag je een heerlijke mix verwachten van oud en nieuw materiaal!

Thomas Smith

Sociale en spirituele beschouwingen vlotjes gekoppeld aan alledaagse gebeurtenissen en observaties. Luchtige zaken als 2 cavia's, maar evengoed maatschappelijke thema's als hongersnood, mensen met echte problemen en onze voedselketen.  Wervelende energie, relevant, een standpunt, diepgang en top stand up comedy