Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Condor Gruppe & Echo Beatty Gratis Vrijdagconcerten
Gratis
OLT Rivierenhof
Tijdschema

19:00 Deuren

Kom op tijd, want vol is vol!

Condor Gruppe

Met 'Gulliver', het nieuwste album van Condor Gruppe, neemt het Antwerpse negenkoppige ensemble je mee op een hypnotiserende trip: een eerbetoon aan obscure Italiaanse filmsoundtracks uit de jaren ‘70, krautrock en psychedelische grooves. Mix de melancholie van Pink Floyd, de heroïek van Ennio Morricone en de wereldgrooves van GOAT en je krijgt een idee van wat Condor Gruppe is.

Echo Beatty

Echo Beatty, alias Annelies Van Dinter, stelt haar nieuwe album 'Vision Glitch' voor (Dans Dans, Millionaire, The Bony King Of Nowhere,...). Met een bezwerende stem en heel eigen gitaarspel wasemen Echo Beatty's bijzondere songs en live shows een urgentie en intensiteit uit. Met twee albums en een EP, unaniem geprezen door de muziekpers, grijpt Echo Beatty de luisteraar opnieuw bij de schouders voor een rit naar opwindende oorden waar realiteit en droom versmelten.

Over de Gratis Vrijdagconcerten

Ze zijn terug! De Gratis Vrijdagconcerten voor jong en oud. Aangeboden door De Klap en district Deurne. Je kan gewoon binnenwaaien als vanouds. Kom zeker op tijd, want vol is vol. Check het volledige programma »

Met de steun van

District Deurne en De Klap