Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Contrair Open Air met Antal, AliA & DTM Funk
Koop tickets

€ 30

Basisprijs

€ 27

-26 jaar

€ 25

Early bird

OLT Rivierenhof
Tijdschema

16:00 Deuren

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor dit concert.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Contrair

Net als in 2022 slaan OLT Rivierenhof en Contrair de handen in elkaar voor een nu al legendarisch en - fingers crossed - zonovergoten feest.

Het Antwerpse feestcollectief in het schoonste amfitheater van 't land? Check! Naar goeie jaarlijkse gewoonte is Contrair Open Air de bom die je kent, waar een zorgvuldig gecureerde line-up en goeie vibes samenkomen.

Not to be missed! De early bird tickets zijn allemaal sold-out!

Line-up

  • Antal b2b secret guest
  • AliA b2b DTM Funk

Antal

Wie Antal ooit al aan het werk zag, weet dat zijn energie aan de decks ongeëvenaard is. Antal is een van die talenten die de vibe voelt én begrijpt én perfect overbrengt. Denk Chicago en Detroit influenced house, unieke Afro funk, zeldzame Surinaamse disco en prachtige boogie gem. Een brede waaier aan stijlen, die Antal moeiteloos natuurlijk weet te combineren.
Sinds 1997 runt Antal ook nog het legendarische Rush Hour Records in Amtserdam. Een label dat sinds de jaren '90 de beste techno en house op de wereld loslaat.

Instagram

AliA

AliA wordt gedreven door een passionele liefde voor verschillende genres. Haar sets zijn het best te omschrijven als genre-hopping trips, zonder ooit de samenhang en flawless flair te verliezen. Nog maar begin 20, beschikt AliA over een kennis van clubmuziek en technische skills waarvoor -tig dj's met plezier enkele levensjaren zouden ruilen. Je kon haar eerder al horen op HORTS, als Lefto Early Bird, C12 in Brussel, Dekmantel Sector, Lowlands en meer. Deze zomer knalt ze Deurne aan flarden!

Instagram | Facebook | Mixcloud | Soundcloud

DTM Funk

Je kent DTM Funk al meer dan 10 jaar als sterkhouder van de Antwerpse en Belgische muziekscene. Nog voor hij naam maakte als een van de strafste dj's, combineerde hij al een neus voor jong talent met een brede blik op trends. Overal waar DTM Funk komt, ontstaat een safer space waar dat jong talent boven kan borrelen. Als oprichter van San-Kofa Rhythm Record gidst hij je door zijn eclectische platencollectie - van groovers over jazz funk en soul, tot house. Als resident voor Horst en C12 combineert hij dan weer moeiteloos soul, groove en rhythm. Niet gebonden aan één genre, zijn DTM Funk's sets van de spannendste die je al hoorde.

Instagram | Facebook | Soundcloud