Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Contrair Gerd Janson, Esa's Afro-Synth Band, Bárbara Boeing
Archief
Facebook event
Tijdschema

16:00 Deuren + Miss Schwarzkopf
17:30 a local hero
19:30 Esa’s Afro-Synth band
20:30 Bárbara Boeing
22:00 Gerd Janson
23:30 Verwacht einde

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor dit concert.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Contrair

Contrair en OLT Rivierenhof zijn een match made in heaven. Het gevierde Antwerpse nightlife concept trapt in 't OLT een hete danszomer af. Contrair staat bekend voor hun unieke producties en zorgvuldig gecureerde line-ups. En dat zullen we ook hier geweten hebben!

Line-up:

  • Gerd Janson
  • Esa's Afro-Synth Band
  • Bárbara Boeing
  • Miss Schwarzkopf
  • a local hero

Website | Facebook | Instagram

Gerd Janson

Gerd Janson runt het Duitse Running Back label, samen met Thorsten Scheu (aka Glance) en draait over de hele wereld onder z'n eigen naam. Zoals veel kinderen die opgroeiden in de vroege jaren '90 in het zuidwesten van Duitsland, was Gerd Janson een regelmatige gast in Mannheim's legendarische Milk Club. Hoewel de club populair was voor het op de kaart zetten van jungle, wachtte Gerd op de vroege ochtenduren, wanneer het tempo omlaag ging en US styles house het heersende geluid werd. In de daaropvolgende jaren ontstond zijn liefde voor house en disco. Dit leverde hem dan ook een residentie in de Frankfurtse Robert Johnson Club op.

Esa's Afro Synth Band

Dat Esa Williams een topproducer en -selector is die Kwaito en Bubblegum afwerkt met acid, techno en ander stevig materiaal, wisten we al. Maar dat hij ook een aantal getalenteerde muzikanten om zich kan verzamelen om een kenmerkend stuk muziekgeschiedenis te vertolken, mag gerust verbluffend genoemd worden. Laat je opwarmen én verfrissen door dit groovende collectief met een nadruk op synths en percussie.

Bárbara Boeing

Bárbara Boeing is een van de namen die helemaal bovenaan staat in de huidige Braziliaanse elektronische muziekscene. Al meer dan tien jaar verdiept en verfijnt ze zich in een uitgebreid muzikaal onderzoek door sets met de meest uiteenlopende ritmes. Naast haar techniek achter de draaitafels, is ze ook verantwoordelijk voor projecten die het nachtleven van haar geboortestad Curitiba (in het zuiden van Brazilië) een nieuwe standaard bezorgden. Bárbara is een van de oprichters van Alter Disco, een bekend feest dat de grenzen verlegde op het gebied van vrijheid van meningsuiting en sociale paradigma's. En dat nu een referentie is voor muziekcurators over de hele wereld.

+ support

Miss Schwarzkopf
a local hero


Reeds afgelopen
  • zaterdag 4 juni 2022 - 16:00 - 23:00