Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Daniel Norgren
Laatste tickets

€ 29,5

Basisprijs

€ 26,5

-26 jaar

OLT Rivierenhof
Facebook event
Tijdschema

19:00 Deuren

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor dit concert.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Daniel Norgren

Vorig jaar liep het OLT helemaal vol voor de bezwerende muziek van de fantastische Zweedse singer-sonwriter Daniel Norgren. Het was een magische avond, waarbij de verbinding tussen de artiest en z’n band, het publiek en zijn muziek centraal stond.

Op zijn eerste albums liet de songsmid met truckerspet zich inspireren door de blues, maar gaandeweg is hij geëvolueerd naar een geheel eigen muzikaal universum van alternatieve folk & garagerock. Norgren is een ware multi-instrumentalist, maar het is zijn beklijvende stem die de aandacht trekt;  soms klinkt hij als Bob Dylan, dan weer als Neil Young. Ingetogen en uitgesponnen topsingles als Moonshine Got Me en Why May I Not Go Out And Climb The Trees doen ons nog keer op keer smelten. Recent componeerde hij de soundtrack voor de nieuwste film van Felix Van Groeningen en Charlotte Vandermeersch,  Le Otto Montagne (De Acht Bergen).

Live maakt Daniel Norgren van elk optreden een gelukzalige beleving. Immer opmerkelijk, eerlijk, maar toch ook speels. Zijn indiefolk in ons machtig OLT, het is een gedroomde combinatie gebleken. Mis het niet!

Facebook | Spotify