Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
De Nieuwe Lichting met Crooked Steps, The Radar Station & Sunday Rose
Archief
Facebook event
Tijdschema

19:00 / Deuren
20:00 / Crooked Steps
21:00 / The Radar Station
22:00 / Sunday Rose

Timings zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Lees hier de coronamaatregelen voor Take Care.

De Nieuwe Lichting

Sinds 2013 gaat Studio Brussel op zoek naar fris, muzikaal talent. Elk jaar kroont StuBru drie bands tot De Nieuwe Lichting. Wat het met je carrière doet? Vraag dat maar aan Brihang, Equal Idiots of Sons. Alle drie wonnen zij ooit deze felbegeerde titel.

Deze zomer brengen we een aantal winnaar van De Nieuwe Lichting samen in de fantastische setting van OLT Rivierenhof. Hebben hun komst reeds bevestigd: Crooked Steps, Sunday Rose en The Radar Station! 

Crooked Steps

Jan Paternoster viel dankzij de single Sugar als een blok voor deze heren en enkele weken later werden ze op Studio Brussel tot één van de drie winnaars gekroond. Momenteel op weg naar de top van De Afrekening en binnenkort gade te slaan op menig festivalweide.

Denk schroeiende gitaren, catchy meebrulbare zanglijnen en een geweldig strakke ritmesectie: garagerock met een bluesy kantje, stijf staand van de suiker en adrenaline.
Voor fans van: Black Box Revelation, Miles Kane en The Black Keys.

Sunday Rose

Sunday Rose – ook wel de Antwerpse Rachel Mulowayi – heeft de stem van een engel, staat met veel power op het podium en schrijft nummers die je maar een keer hoeft te horen om daarna nooit meer los te laten. Ze brengt een mix van soul en pop, maar doet er helemaal haar eigen ding mee. Haar muziek klinkt fris en hedendaags, al herken je in sommige nummers ook een oude ziel. Naast het selecte clubje van Nieuwe Lichting-winnaars is Sunday Rose ook voor Humo geen onbekende. Samen met haar band werd ze geselecteerd voor Humo’s Rock Rally.

The Radar Station

Met hun rijke, vervlochte synth- en gitaarparijen en gelaagde drums creërt The Radar Station een eigen, uniek geluid: verhalende, eigentijdse indierock à la The War On Drugs en The National, met echo's uit de eightiespop van Peter Gabriel en Daniel Lanois.

 

Met de steun van

 


Reeds afgelopen
  • donderdag 3 september 2020 - 18:00