Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
DJ Shadow + support: Groove Merchant
Archief
Facebook event
Tijdschema

19:00 Deuren + Groove Merchant
21:15 DJ Shadow
22:45 Groove Merchant
23:15 Verwacht einde

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Dit event is een coproductie van Greenhouse Talent en OLT Rivierenhof.

 

DJ Shadow

DJ Shadow (Josh Davis) maakt al meer dan 25 muziek én slaagt erin steeds innovatief en grensverleggend te blijven. Hij vergaarde z'n eerste faam als producer met zijn baanbrekende debuut, Endtroducing..., in 1996. Een album dat een Guinnes World Record brak, als de eerste LP die helemaal uit samples was opgebouwd.

Sindsdien weigerde DJ Shadow volgens een vaste formule te werken. Hij ontdekte steeds nieuwe manieren om z'n muziek te maken en werkt samen met namen als Thom Yorke, Massice Attack, Jason Newsted (Metallica), Mike D (Beastie Boys), Zack de la Rocha en meer. In 2016 bracht hij het album The Mountain Will Fall uit, waarop z'n grootste hit tot nu toe schittert: Nobody Speak, feat. Run The Jewels.

Het album leidde tot een wereldtournee die een spectaculaire finale kende in The Roundhouse in Londen.

Nu is DJ Shadow terug op pad. En komt hij 't OLT platspelen.

Website | Facebook | Instagram | Twitter | YouTube | Spotify

+ support: Groove Merchant

Met zijn ultrafunky, soulful en sexy dj-sets is de Antwerpse DJ Groove Merchant na meer dan 40 een nog steeds een vaste waarde en tegelijk een buitenbeentje in het Belgische clubwereldje. Zijn indrukwekkende vinylcollectie (+ 15.000) omvat het beste uit ‘black music’ van de afgelopen 55 jaar en is een onuitputtelijke bron voor zijn steeds eclectische (marathon) deejaysets: funk, afro, latin, soul, jazz, (nu)disco, boogie, acid jazz, brokenbeat, jazz, hip hop, nu soul, soulful/jazzy/Latin/Afro house/beats, garage… zolang het maar een funky beat en een sexy, soulful vibe heeft. Met zijn jarenlange dj-ervaring en uitgebreide collectie kan Groove Merchant zowat elke club of crowd aan, het liefst met sets van vier uur of langer. Are you read to get funked up...?


Reeds afgelopen
  • vrijdag 10 juni 2022 - 19:00 - 23:00