Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Honger of dorst? Bestel en betaal met je gsm via oltrivierenhof.be/order

Programma
Drarrieville Ent. in concert
Archief
Facebook event
Tijdschema

18:00 Deuren
20:00 DJ Lizaay
20:45 Drarrieville Ent.
22:00 DJ Ace
23:00 Verwacht einde

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Lees hier coronamaatregelen voor #OLT21.

Drarrieville Ent.

Drarrieville Ent. in concert, met het hele team on stage.

Line-up:

 • Leblanco
 • Eazy-Lo
 • AJ
 • Isayah
 • Millson9
 • Once1x
 • Barba
 • Ouchi
 • Primo
 • KingSalahaMan
 • Yasmina

Warm-up door DJ Lizaay 
Afterparty met DJ Ace

Leblanco

Uit het niets kwam de gemaskerde Leblanco op de scene en bewees meteen een zwaargewicht te zijn. De straten staan in vuur, van Brussel tot Amsterdam, en hij had er maar één single voor nodig. “Nokia” vertelt het leven van op straat, uit de mond van een strijder die er alles van kent en alles heeft gezien, en de aankomende singles voorspellen enkel aaleen maar meer fans.

Instagram | Spotify

Eazy-Lo

Saïd Boumazoughe liet eerst van zich horen als lid van NoMoBS, en bewees al snel veel meer in z’n mars te hebben dan enkel rappen. Theater, film en tv vielen aan zijn voeten, en ondertussen maakte hij met KingSalahMan een van de grootste hiphop hits die ons land gekend heeft. “Ewa Ja” werd een begrip. En nu is Saïd solo terug als Eazy-Lo, de held van ’t Kiel, met een verhaal, een boodschap, en een flow om u tegen te zeggen. Mijn Antwoord Kan Anders Zijn!

Facebook | Instagram | Spotify

AJ

De Linkeroever OG AJ maakte vroeger deel uit van Antwerpse Finest, liep een tijd in and out of jail, maar zit nu vooral in de studio. Straffe freestyles, zware bars, en een achterban om u tegen te zeggen. Hij herwerkte de mosterhit van SLM en zette het helemaal naar z’n hand. “Het leven is niet eerlijk, ewa ja, en daarom omring ik mij met killers, ewa ja". Ewa jazeker!

Instagram | Spotify

Isayah

Deze queen van de Belgische hiphop maakt zich klaar om haar troon op te eisen, en bereidt een offensief voor om duimen en vingers bij af te likken. Natural beauty en starquality, gecombineerd met een killer flow, spervuur raps en een hemelse zangstem, het is er weinigen gegeven, en het maakt Isayah helemaal uniek in de lage landen. De vooruitgestuurde singles in 2019 werden uit het niets opgepikt door de grote playlists en sindsdien zitten de fans te watertanden om meer. Soon come!

Instagram | Spotify

Millson9

Hij liet voor het eerst van zich horen aan de zijde van Once1x, waarmee hij sinds kort het duo HypeTheFlex vormt, maar nu is hij ook solo aan het doorbreken. Het kleine broertje van Freddie Konings heeft misschien nog meer talent in huis dan de Antwerpse legende zelf, en dat bewijst hij zowel in het Engels als het Nederlands. Millson9 houdt het real en verhaalt uit zijn leven gegrepen: de straat die lonkt, de twijfels die regeren, en de ambitie die hoog is.

Instagram | Spotify

DJ Lizaay

Dj Lizaay is een opkomende dj uit Antwerpen. Haar carrière begon in 2019 na het volgen van een reeks dj workshops. Daar ontdekte ze haar passie en talent voor het dj’ing. Haar muziekkeuze gaat van afrobeats tot dancehall; maar ook R&B, hip hop en trap ontbreken nooit in haar dj sets.

Ondanks haar prille carrière draaide zal al doorheen België; van Antwerpen tot Gent en van Brussel tot Luik. Net voor Covid-19 werd haar internationale carrière gelanceerd met dj sets in Lagos, Nigeria. In augustus 2021 staan er boekings gepland tijdens haar verblijf in Congo. Het is duidelijk dat Dj Lizaay aan het begin staat van een bloeiende (internationale) carrière. Be on the lookout for more!

Yasmina

Superfresh on the scene! Yasmina komt van ’t Kiel en zingt als een engel. Ze is van Marokkaanse afkomst en dat hoor je in haar muziek. Ze kwam DrarrieVille binnen via Morse Code, de podcast waar teamleden van 2020Studio bij betrokken zijn. Ze studeert journalistiek en heeft dus ook het een en ander te vertellen. Voorlopig is nog wachten om te horen wat dat precies is, maar dat het de moeite waard zal zijn, is alvast zeker.

Once1x

Once1x is zo’n beetje de Dababy van België. Lekkere hooks, catchy bars én een tight flow zorgen steevast voor veel reacties bij het Vlaamse én Nederlandse publiek. Zijn independent releases halen telkens tienduizenden streams, en nu hij deel uitmaakt van het DrarrieVille Ent team, heeft hij ook uitschieters boven 150k. Op zijn laatste track kreeg hij gezelschap van Yung Mavu, maar nu doet hij het weer helemaal alleen. "Ze loeben de vibe, de ice, de lifestyle…”, zingt Once1x in “We On” en dat is niet gelogen, getuige de massa volk die hij op de been brengt telkens hij ergens op een affiche staat.

Barba

Barba werd van de straat geplukt door KingSalahMan en samen maakten ze “Pops”. Pops is straattaal voor “onzin” want dat doet iedereen die stoere verhalen wil vertellen zonder het leven geleid te hebben. Barba weet wel beter, en vertelt dan ook vanuit echte ervaringen, maar wel verpakt op een manier die voor eeuwig en altijd in je hoofd blijft naspelen.

Ouchi

De jonge Marokkanse zanger komt uit Waregem en heeft daar z’n eigen clique. Hij klinkt als de Belgische versie van Akon en heeft de stijl van een jonge Weeknd. Geen autotune voor deze jongen, want de zanglijnen die zijn stembanden voortbrengen zijn loepzuiver. Hij zingt en rapt over het snelle leven en de eenzaamheid van de straat, op een manier die je hem doet benijden, maar ook met hem doet meevoelen.


Reeds afgelopen
 • zaterdag 31 juli 2021 - 18:00 - 23:00