Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Drarrieville Ent. in concert
Koop tickets

€ 15,5

Basisprijs

OLT Rivierenhof
Facebook event
Tijdschema

18:00 Deuren

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Lees hier coronamaatregelen voor #OLT21.

Drarrieville Ent.

Drarrieville Ent. in concert, met het hele team on stage.

Line-up:

  • Leblanco
  • Eazy-Lo
  • AJ
  • Isayah
  • Millson9

Leblanco

Uit het niets kwam de gemaskerde Leblanco op de scene en bewees meteen een zwaargewicht te zijn. De straten staan in vuur, van Brussel tot Amsterdam, en hij had er maar één single voor nodig. “Nokia” vertelt het leven van op straat, uit de mond van een strijder die er alles van kent en alles heeft gezien, en de aankomende singles voorspellen enkel aaleen maar meer fans.

Instagram | Spotify

Eazy-Lo

Saïd Boumazoughe liet eerst van zich horen als lid van NoMoBS, en bewees al snel veel meer in z’n mars te hebben dan enkel rappen. Theater, film en tv vielen aan zijn voeten, en ondertussen maakte hij met KingSalahMan een van de grootste hiphop hits die ons land gekend heeft. “Ewa Ja” werd een begrip. En nu is Saïd solo terug als Eazy-Lo, de held van ’t Kiel, met een verhaal, een boodschap, en een flow om u tegen te zeggen. Mijn Antwoord Kan Anders Zijn!

Facebook | Instagram | Spotify

AJ

De Linkeroever OG AJ maakte vroeger deel uit van Antwerpse Finest, liep een tijd in and out of jail, maar zit nu vooral in de studio. Straffe freestyles, zware bars, en een achterban om u tegen te zeggen. Hij herwerkte de mosterhit van SLM en zette het helemaal naar z’n hand. “Het leven is niet eerlijk, ewa ja, en daarom omring ik mij met killers, ewa ja". Ewa jazeker!

Instagram | Spotify

Isayah

Deze queen van de Belgische hiphop maakt zich klaar om haar troon op te eisen, en bereidt een offensief voor om duimen en vingers bij af te likken. Natural beauty en starquality, gecombineerd met een killer flow, spervuur raps en een hemelse zangstem, het is er weinigen gegeven, en het maakt Isayah helemaal uniek in de lage landen. De vooruitgestuurde singles in 2019 werden uit het niets opgepikt door de grote playlists en sindsdien zitten de fans te watertanden om meer. Soon come!

Instagram | Spotify

Millson9

Hij liet voor het eerst van zich horen aan de zijde van Once1x, waarmee hij sinds kort het duo HypeTheFlex vormt, maar nu is hij ook solo aan het doorbreken. Het kleine broertje van Freddie Konings heeft misschien nog meer talent in huis dan de Antwerpse legende zelf, en dat bewijst hij zowel in het Engels als het Nederlands. Millson9 houdt het real en verhaalt uit zijn leven gegrepen: de straat die lonkt, de twijfels die regeren, en de ambitie die hoog is.

Instagram | Spotify